S’mores pie

Ingrediente :

300 g ciocolata cu lapte

300-350 g Marshmallows

Crackers nesarati

capsuni proaspeti

Mod de preparare :

Intr-o forma rotunda (d=23 cm) punem ciocolata rupta bucatele. Peste ea asezam marshmallows si dam forma la copt, in cuptorul preincalzit, la 170 grade Celsius, circa 20-25 minute, adica pana se rumenesc deasupra iar ciocolata este topita.

Cat este fierbinte tarta o servim cu Crackers si cu capsuni.

Este absolut delicioasa 🙂

Aceasta este varianta super rapida de S’mores pie.

Varianta normala este formata din crusta (crackers macinati amestecati cu unt), ciocolata cu lapte rupta bucatele si marshmallows, apoi coacem.

Si reteta degustata : https://www.youtube.com/watch?v=Rn9ExwQVi4s

Spor la prajiturit ! 🙂

Please follow and like us:
error11
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Budinca cu dovleac si crema de branza

Budinca cu dovleac si crema de branza

Budinca cu dovleac si crema de branza Crema dovleac :  700 g dovleac copt 2 oua 60 g zahar pudra 50 g amidon alimentar esenta de vanilie   Crema de branza : 500 g crema de branza (Almette cu smantana, Philadelphia...) 2 oua 100 g zahar pudra 20 g amidon alimentar...

Rulada sultanului cu vanilie

Rulada sultanului cu vanilie

Rulada sultanului cu vanilie Ingrediente : 200 g cocos 1 l lapte 200 g zahar 140 g faina esenta de vanilie 70 g unt (80%)   300 ml smantana pentru frisca 35% 1,5 lg zahar pudra   Mod de preparare Rulada sultanului cu vanilie : In tava mare de la aragaz...

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Placinta greceasca cu vanilie si piersici Ingrediente : 400 g foi de placinta 1 compot de piersici (720 g) 3 oua mari 350 ml lapte 150 g zahar un praf de sare 2 lgt zahar vanilat coaja rasa de lamaie 110 g unt topit si racit   Decor : zahar pudra Mod de preparare...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email11