Deserturi diverse
Cupa de pepene cu fructe si frisca

Cupa de pepene cu fructe si frisca

Ingrediente : 1 pepene galben 1 banana 1 kiwi 1 caise 5 capsuni 1/2 pepene galben 100 ml frisca sirop de ciocolata Nesquik Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare :  Taiem pepenele galben in jumatate, scoatem samburii, apoi cu o lingurita rotunda decupam...

citește mai mult
Budinca de gris cu branza de vaci

Budinca de gris cu branza de vaci

Ingrediente : 1 l lapte 150 g gris 100 g unt 250 g branza de vaci 1 lgt gem de caise 1 lgt dulceata din coji de portocale 5 oua 50 g faina 2 lgt esenta vanilie 1 lg rom 1/4 lgt sare 200 g zahar 3 lg zahar pudra pentru decor bilute de zahar colorate ... Mod de...

citește mai mult
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Aluat clatite : 500 g faina 3 oua 500 ml lapte putina sare 2 lg zahar 2 plicuri zahar vanilat 2 lg ulei ulei pentru prajit clatitele Umplutura cu urda : 500 g urda 1 ou 4 lg zahar 1 lgt esenta de vanilie 1 legatura marar proaspat Mod de preparare :  Aluat clatite :...

citește mai mult
Papanasi fierti

Papanasi fierti

 Ingrediente : 500 g branza de vaci 120 g gris 2 oua un praf de sare 50 g zahar coaja rasa de la 1/2 lamaie 2 plicuri zahar vanilat Pentru tavalit :50 g unt topit 100 g pesmet 3 lg zahar  Mod de preparare Papanasi fierti : Amestecam ingredientele si lasam compozitia...

citește mai mult
Clatite banatene

Clatite banatene

  Ingrediente : 8 clatite 5 oua un praf de sare 250 g branza de vaci 200 ml smantana 2 plicuri zahar vanilat 200 g zahar 50 g stafide 50 g unt Mod de preparare :          Crema de branza : intr-un castron amestecam branza de vaci cu 50 g zahar, 1 plic zahar vanilat,...

citește mai mult
Alivanca moldoveneasca

Alivanca moldoveneasca

Ingrediente : 300 g branza de vaci 2 oua 30 g unt 30 g smantana 30 g faina 50 g malai putina sare Citeste mai departe ... >>> Glazura : 100 ml smantana 50 g zahar Mod de preparare :                Intr-un bol mixam branza de vaci cu galbenusurile de ou,...

citește mai mult
Bavareza de iaurt cu sos de prune

Bavareza de iaurt cu sos de prune

Ingrediente : 250 ml lapte 250 g iaurt 250 ml smantana dulce 3 lg zahar pudra 1+1/2 plicuri gelatina granule (15 g) Sos de prune: 200 g pune 4 lg zahar pudra Mod de preparare : Punem gelatina la hidratat in 150 ml apa rece pentru 10 minute, apoi o topim pe foc mic ,...

citește mai mult
Gris cu sirop de zahar ars

Gris cu sirop de zahar ars

Ingrediente : 250 ml lapte 2 lg gris de grau 1 plic zahar vanilat un varf cutit de sare 1 lg zahar  Sirop de zahar ars: 1 lg zahar 50 ml apa Mod de preparare : Punem laptele sa dea un clocot impreuna cu un varf cutit de sare, apoi treptat adaugam grisul; amestecam...

citește mai mult
Spuma de capsuni si coacaze negre

Spuma de capsuni si coacaze negre

Ingrediente pentru spuma de capsuni si coacaze negre : 500 g capsuni 200 g coacaze negre 2 albusuri 4 linguri zahar 2 plicuri zahar vanilat Ingrediente pentru budinca de vanilie : 800 ml lapte 2 galbenusuri 2 oua 200 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 8 lg faina 2 lg...

citește mai mult
Lapte condensat

Lapte condensat

Ingrediente : 75 ml apa fiarta 60 g miere 40 g zahar 60 g unt 125 g lapte praf Intr-un bol punem apa fierbinte, mierea, zaharul si untul si mixam pana se dizolva untul si zaharul. Adaugam laptele praf treptat si mixam pana se transforma compozitia intr-o crema fina ;...

citește mai mult
Pancakes cu iaurt

Pancakes cu iaurt

    Ingrediente: 1 cana faina, 375 g iaurt, 1 ou, 2 lg zahar, 1 lg ulei (unt topit), 1/2 lgt bicarbonat, 1/2 lgt praf de copt, putina sare Mod de preparare :          Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonatul, sarea, zaharul apoi adaugam oul, uleiul,...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email2