Deserturi diverse
Pasca in trei straturi

Pasca in trei straturi

Strat branza : 4 oua 150 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 3 lg faina 600 g branza de vaci grasa 100 g stafide   Strat smantana si cacao : 4 galbenusuri 150 g zahar pudra 1 plic zahar vanilat 500 ml smantana grasa 3 lg cacao   Strat nuci : 4 albusuri 4 lg...

citește mai mult
Malai cu lapte batut

Malai cu lapte batut

Malai cu lapte batut   1 cana = 300 ml Ingrediente : 1+1/2 cana malai 1/2 cana gris 1/2 cana faina 1 cana zahar 100 ml ulei 4 oua mari 1 cana lapte 600 ml lapte batut (sana sau kefir, iaurt) 1 lgt esenta de vanilie 1 plic praf de copt un varf lingurita de sare...

citește mai mult
Far breton cu prune

Far breton cu prune

Ingrediente : 120 g faina 100 g zahar 4 oua 500 ml lapte 50 ml rom 1 lgt esenta de vanilie 200 g prune   unt pt uns forma 20 g unt topit scortisoara (optional)   Mod de preparare : Forma fara margini detasabile, in care vom coace (d=24 cm sau 24*24 cm) o...

citește mai mult
American pancakes

American pancakes

Ingrediente : 4 oua un praf de sare 5 lg zahar 1/2 lgt rasa bicarbonat 3 lgt rase praf de copt 400 g faina 500 ml lapte 6 lg ulei 2 plicuri zahar vanilat   Mod de preparare :  Mixam galbenusurile cu praful de sare, circa 2 minute, adaugam apoi uleiul treptat,...

citește mai mult
Galuste cu prune (Gomboti)

Galuste cu prune (Gomboti)

Aluat : 1,3 kg cartofi 1 lgt sare 3 oua 4 lg gris 4 lg ulei 300 g faina   prune+zahar   Tavalit : pesmet zahar 1 plic zahar vanilat ulei   Mod de preparare :    Aluat : fierbem cartofii in coaja, ii lasam sa se raceasca , apoi ii curatam de coaja si ii...

citește mai mult
Napolitane cu crema de ciocolata

Napolitane cu crema de ciocolata

  Ingrediente : 250 g unt 250 g zahar pudra 4 lg lapte 200 g ciocolata neagra 8 galbenusuri 5 foi de napolitane (27*37 cm)   Mod de preparare : Mixam spuma galbenusurile cu zaharul pudra, adaugam laptele treptat, apoi ciocolata rupta bucatele si punem pe...

citește mai mult
Panna cotta cu zmeura

Panna cotta cu zmeura

Ingrediente :500 ml frisca lichida (sau smantana pentru frisca)500 ml lapte180 g zahar1 pastaie de vanilie20 g gelatina  300 g zmeura congelata 2 lg zahar Mod de preparare :        Foile de gelatina le hidratam in apa rece, circa 10 minute. Cine foloseste gelatina...

citește mai mult
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

 Ingrediente :1 l lapte8 oua350 g zahar2 plicuri zahar vanilat Mod de preparare :       Intr-o craticioara caramelizam 150 g zahar, apoi cu el tapetam peretii vasului. Trecem sub jet de apa rece peretii exteriori ai cratitei . Lasam deoparte.         Ouale le mixam...

citește mai mult
Vargabeles

Vargabeles

Ingrediente :200 g taitei lati (tagliatelle)500 g branza de vaci200 g smantana 2 plicuri zahar vanilat200 g zaharcoaja rasa de la 1 lamaie3 lg unt topit3 oua1 mar mic50 g stafide (inmuiate in rom cu apa calduta) Crusta :10-12 biscuiti3 lg zahar brun2 lg unt topit Mod...

citește mai mult
Placinta cu iaurt si sirop

Placinta cu iaurt si sirop

Ingrediente :400 g foi de placinta6 oua250 g zahar250 ml ulei300 g iaurt 1 plic praf de copt1 lg zeama de lamaie1 lgt esenta de vanilie2 ml esenta de romcoaja rasa de la 1 lamaie Sirop :200 g zahar300 ml apa fiarta  Mod de preparare :       Mixam spuma ouale cu...

citește mai mult
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

 Ingrediente :5 oua8 lg zahar600 g branza de vaci grasa100 g stafide inmuiate in apa calduta1 fiola esenta rom2 fiole esenta vaniliecoaja rasa de la 1 lamaie1 plic praf de copt (10 g)2 lg zeama de lamaie5 lg faina Decor : zahar pudra cu aroma de vanilie Mod de...

citește mai mult
Ciocolata de casa cu alune

Ciocolata de casa cu alune

 Ingrediente :100 ml apa200 g zahar125 g unt260 g lapte praf50 g cacao1 lgt rom50 g alune de padure Mod de preparare :        Intr-o craticioara punem apa si zaharul. Asezam craticioara pe foc, amestecand din cand in cand, iar din momentul in care incepe sa fiarba...

citește mai mult
Napolitane cioco-duo

Napolitane cioco-duo

Napolitane cioco-duo    3 foi de napolitane Ciocolata cacao :4 oua200 g zahar100 g unt 2 lg cacao300 g biscuiti  Ciocolata alba :100 ml apa400 g zahar200 g unt400 g lapte praf  Mod de preparare Napolitane cioco-duo :         Ciocolata cacao : mixam spuma ouale cu...

citește mai mult
Macaroane cu branza la cuptor

Macaroane cu branza la cuptor

  Ingrediente : 250 g paste tagliatelle 4 oua mari 200 g zahar 3 plicuri zahar vanilat coaja rasa de la 1 lamaie 100 g stafide inmuiate in rom circa 3 ore 1 plic budinca de vanilie 500 g branza de vaci 100 ml smantana 50 g unt   Mod de preparare : Fierbem...

citește mai mult
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Ingrediente : 100 ml apa 180 g zahar 1 plic zahar vanilat 100 g unt 100 g nuca de cocos 300 g lapte praf   samburi migdale prajiti Decor: nuca de cocos Mod de preparare : Intr-o craticioara punem apa, zaharul, zaharul vanilat si untul. Punem pe foc mic,...

citește mai mult
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti    Ingrediente : 500 g biscuiti 3 lg cacao 50 g rahat ( optional ) 100 g unt 300 ml lapte 100 g zahar 50 g ciocolata neagra (55%) 2 lg esenta de rom Decor :zahar pudra cu aroma de vanilie  Mod de preparare Salam de biscuiti : Sfaramam biscuitii (ii...

citește mai mult
Lapte de pasare

Lapte de pasare

Ingrediente : 1 l lapte 3 oua 2 lg faina 6 lg zahar 2 plicuri zahar vanilat Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Fierbem laptele cu 4 lg zahar si cu zaharul vanilat. Albusele de ou le mixam spuma tare si cu ajutorul unei lingurite le punem in laptele...

citește mai mult
Panna cotta cu ciocolata si cafea

Panna cotta cu ciocolata si cafea

Ingrediente : 200 ml lapte 200 ml smantana pentru frisca 3 lg zahar 2 plicuri gelatina granule (20 g) 200 g ciocolata neagra 200 ml espresso indulcit Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Punem gelatina la hidratat in 150 ml apa rece, timp de 10 minute...

citește mai mult
Panna Cotta cu Amarulla

Panna Cotta cu Amarulla

Ingrediente : 300 ml smantana pentru frisca 200 ml lapte 15 g gelatina granulata (1 plic si jumatate ) 50 g zahar pudra 100 ml lichior Amarulla esenta de vanilie Decor : biscuiti Amarettini sirop de ciocolata Nesquik Mod de preparare : Hidratam 4 g gelatina in 2 lg...

citește mai mult
Inghetata de banane

Inghetata de banane

Ingrediente : 4 banane mari coapte 4 linguri zeama de lamaie 4 lg zahar pudra 400 ml frisca lichida ( sau smantana pentru frisca ) Mod de preparare : Intr-un castron punem bananele curatate de coaja, rupte bucati, zaharul pudra si zeama de lamaie. Le mixam cu ajutorul...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6