Napolitane cioco-duo
 IMG_5789
 
 
3 foi de napolitane
 
Ciocolata cacao :
4 oua
200 g zahar
100 g unt 
2 lg cacao
300 g biscuiti 
 
Ciocolata alba :
100 ml apa
400 g zahar
200 g unt
400 g lapte praf
 
Mod de preparare :
       Ciocolata cacao : mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam untul, mixand bine, iar la final pudra de cacao Compozitia o punem pe baie de aburi pentru circa 30 de minute, amestecand mereu.
 
IMG_5704
IMG_5705
IMG_5706
  
       Luam craticioara de pe aburi si adaugam biscuitii sfaramati. Omogenizam bine si intindem ciocolata obtinuta pe prima foaie de napolitana. Asezam a doua foaie de napolitana.
 
IMG_5707
IMG_5709
  
       Ciocolata alba : intr-o craticioara punem apa si zaharul, pe foc, amestecand mereu, pana se topeste zaharul si obtinem un sirop legat. Adaugam  untul, amestecand pana se topeste, tinand craticioara tot pe foc. 
 
IMG_5711
IMG_5712
 
       Luam craticioara de pe foc si adaugam si laptele praf; omogenizam pentru a nu ramane cocoloase, apoi turnam ciocolata alba peste foaia de napolitana, apoi cea de a treia foaie.
 
IMG_5713
IMG_5715
        
IMG_5718
  
    Asezam o greutate uniforma, pana se raceste , apoi o taiem cu un cutit ascutit. 
 
IMG_5775
 IMG_5789
 
 
 
 
       Spor la pregatit reteta ! 🙂
 
 
 
 

1 Comentariu

  1. Aurica

    un desert duolicios, arata super si sigur ar avea o gramada de degustori 😀

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
929
1203
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Ingrediente : 400 g foi de placinta 1 compot de piersici (720 g) 3 oua mari 350 ml lapte 150 g zahar un praf de sare 2 lgt zahar vanilat coaja rasa de lamaie 110 g unt topit si racit Decor : zahar pudra Mod de preparare : Scurgem piersicile din compot si le taiem...

Tiramisu trifles

Tiramisu trifles

Ingrediente : 500 g mascarpone 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie 250 ml smantana pentru frisca Pentru insiropat : 250 ml espresso tare indulcit lichior de cafea Kahlua 250 g piscoturi Decor : 150 ml smantana pentru frisca 1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie cacao...

Cloud Bread

Cloud Bread

Ingrediente : 3 albusuri 30 g zahar 15 g amidon alimentar colorant albastru Mod de preparare : Intr-un bol mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul, mixand bine, amidonul alimentar si colorantul. Trebuie sa obtinem o bezea ferma si lucioasa. Cu ajutorul...

Pin It on Pinterest