Ingrediente :
250 g paste tagliatelle
4 oua mari
200 g zahar
3 plicuri zahar vanilat
coaja rasa de la 1 lamaie
100 g stafide inmuiate in rom circa 3 ore
1 plic budinca de vanilie
500 g branza de vaci
100 ml smantana
50 g unt
Mod de preparare :
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgem de apa, apoi le trecem sub jet de apa rece. Le asezam intr-o forma termorezistenta unsa cu unt.
Separat mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam apoi branza de vaci, smantana, coaja rasa de lamaie, stafidele scurse de rom, praful de budinca de vanilie (se poate si fara budinca). Turnam peste pastele din forma. Untul ramas dupa ce am uns forma, il punem peste paste , taiat fulgi.
Dam tava la cuptor , la foc mic, pentru circa 30 minute.
Va poftesc sa le incercati ! 🙂
Pofta buna !
hhhmmmm deja simt mirosul si gustul dulce-acrisor si se vede ca a iesit super si arata delicios de apetisant 😉