Ingrediente :
230 g biscuiti oreo
60 g unt topit
Crema ciocolata :
300 g ciocolata Nestle 52%
400 ml smantana pentru frisca
Glazura :
400 ml smantana pentru frisca
2 lg zahar pudra cu aroma de vanilie
Decor :
ciocolata rasa
biscuiti oreo macinati
Mod de preparare :
Macinam biscuitii oreo , adaugam peste ei untul topit si omogenizam. Punem din aceasta compozitie in fiecare pahar (6 pahare de 280 ml) cate 2 linguri.
Crema ciocolata : smantana pentru frisca o punem intr-o cratita , pe foc mic, pana incepe sa fiarba; luam deoparte si adaugam ciocolata bucatele. Amestecam cu un tel . lasam sa se raceasca la temperatura camerei, apoi punem crema la frigider de seara pana dimineata, apoi o mixam pana devine pufoasa. aceasta crema o punem in fiecare pahar.
Glazura : smantana pentru frisca o mixam spuma, adaugam apoi zaharul pudra. Punem frisca batuta peste crema de ciocolata. Deasupra radem ciocolata si presaram biscuiti oreo macinati. Asezam cate 1 biscuite oreo in fiecare pahar. Punem desertul la rece pana in momentul servirii sau servim imediat.
Rapid si delicios !
Spor la prajiturit ! 🙂
0 Comentarii