Cupa de pepene cu fructe si frisca

Ingrediente :
1 pepene galben
1 banana
1 kiwi
1 caise
5 capsuni
1/2 pepene galben
100 ml frisca
sirop de ciocolata Nesquik

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare : 

Taiem pepenele galben in jumatate, scoatem samburii, apoi cu o lingurita rotunda decupam mici globulete de pepene, pana ajungem aproape de coaja.

In jumatatea de pepene asezam caisa taiata bucatele mici, bananele rondele, kiwi taiat si el feliute sau cubulete, capsunile taiate in 4 si cateva globuri de pepene galben.

Deasupra punem frisca lichida cu lingura sau cu un sprit, apoi sirop de ciocolata Nesquik.

Excelent desert ! Trebuie sa-l incercati, altfel nu ma credeti :d

5 Comentarii

  1. Timea

    Ador pepenele galben! il devorez rapid :)). Tare bine arata! pup

    Răspuns
  2. Licuta Marin

    O combinatie de fructe tare apetisanta si mmm, aromata la maxim!Pupici!

    Răspuns
  3. Haplea

    Mmmm…delicios!Duminica placuta!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Ingrediente : 400 g foi de placinta 1 compot de piersici (720 g) 3 oua mari 350 ml lapte 150 g zahar un praf de sare 2 lgt zahar vanilat coaja rasa de lamaie 110 g unt topit si racit Decor : zahar pudra Mod de preparare : Scurgem piersicile din compot si le taiem...

Tiramisu trifles

Tiramisu trifles

Ingrediente : 500 g mascarpone 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie 250 ml smantana pentru frisca Pentru insiropat : 250 ml espresso tare indulcit lichior de cafea Kahlua 250 g piscoturi Decor : 150 ml smantana pentru frisca 1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie cacao...

Cloud Bread

Cloud Bread

Ingrediente : 3 albusuri 30 g zahar 15 g amidon alimentar colorant albastru Mod de preparare : Intr-un bol mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul, mixand bine, amidonul alimentar si colorantul. Trebuie sa obtinem o bezea ferma si lucioasa. Cu ajutorul...