Ingrediente :
7 croissante
6 oua
500 ml smantana pentru frisca
300 ml lapte
200 g zahar
esenta de vanilie
caise (proaspete sau confiate),stafide, fructe uscate…
fulgi de migdale
Mod de preparare :
Taiem croissantele in 4-5 bucati si le asezam in tava (20×30 cm) tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt. Ouale le amestecam cu zaharul, apoi cu smantana, cu laptele si esenta de vanilie. Peste bucatile de croissante asezate in tava , punem cisele taiate bucatele si umplutura . La sfarsit fulgii de migdale sau cum am avut eu,bucatele mici de migdale.
Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40 minute.
Deasupra putem cerne zahar pudra . Eu nu am dorit.
Rapida, usoara si delicioasa ! Daca nu va plac caisele, budinca este la fel de buna si fara ele.
Spor la prajiturit !! 🙂
0 Comentarii