Ingrediente :
100 ml apa
180 g zahar
1 plic zahar vanilat
100 g unt
100 g nuca de cocos
300 g lapte praf
samburi migdale prajiti
Decor:
nuca de cocos
Mod de preparare :
Intr-o craticioara punem apa, zaharul, zaharul vanilat si untul. Punem pe foc mic, amestecand din cand in cand, pana se topeste zaharul.
Luam craticioara de pe foc si adaugam nuca de cocos. Amestecam bine si punem din nou pe foc, timp de 5 minute, timp in care amestecam din cand in cand.
Lasam compozitia sa se raceasca circa 20 minute.
Adaugam acum laptele praf si omogenizam bine, pana cand obtinem o pasta . Lasam pasta de cocos la rece, timp de 1 ora si 30 minute, apoi formam bile pe care le umplem cu migdale prajite.
Bomboanele obtinute le tavalim prin nuca de cocos. Am obtinut 36 de bomboane Raffaello.
Spor la incercat reteta !
Sursa mea : http://www.bucatarulamator.ro/2011/08/08/bomboane-raffaello-2/
0 Comentarii