Bomboane Raffaello

IMG_2382

Ingrediente :

100 ml apa

180 g zahar

1 plic zahar vanilat

100 g unt

100 g nuca de cocos

300 g lapte praf

 

samburi migdale prajiti

Decor:

nuca de cocos

Mod de preparare :

Intr-o craticioara punem apa, zaharul, zaharul vanilat si untul. Punem pe foc mic, amestecand din cand in cand, pana se topeste zaharul.

IMG_2326

 

IMG_2329

 

Luam craticioara de pe foc si adaugam nuca de cocos. Amestecam bine si punem din nou pe foc, timp de 5 minute, timp in care amestecam din cand in cand.

IMG_2330

 

Lasam compozitia sa se raceasca circa 20 minute.

IMG_2331

 

Adaugam acum laptele praf si omogenizam bine, pana cand obtinem o pasta . Lasam pasta de cocos la rece, timp de 1 ora si 30 minute, apoi formam bile pe care le umplem cu migdale prajite.

IMG_2332

 

IMG_2333

 

Bomboanele obtinute le tavalim prin nuca de cocos. Am obtinut 36 de bomboane Raffaello.

IMG_2356

 

IMG_2368

 

IMG_2382

 

IMG_2390

 

Spor la incercat reteta !

Sursa mea : http://www.bucatarulamator.ro/2011/08/08/bomboane-raffaello-2/

Please follow and like us:
error5
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Rulada sultanului cu vanilie

Rulada sultanului cu vanilie

Rulada sultanului cu vanilie Ingrediente : 200 g cocos 1 l lapte 200 g zahar 140 g faina esenta de vanilie 70 g unt (80%)   300 ml smantana pentru frisca 35% 1,5 lg zahar pudra   Mod de preparare Rulada sultanului cu vanilie : In tava mare de la aragaz...

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Placinta greceasca cu vanilie si piersici

Placinta greceasca cu vanilie si piersici Ingrediente : 400 g foi de placinta 1 compot de piersici (720 g) 3 oua mari 350 ml lapte 150 g zahar un praf de sare 2 lgt zahar vanilat coaja rasa de lamaie 110 g unt topit si racit   Decor : zahar pudra Mod de preparare...

Tiramisu trifles

Tiramisu trifles

Ingrediente : 500 g mascarpone 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie 250 ml smantana pentru frisca Pentru insiropat : 250 ml espresso tare indulcit lichior de cafea Kahlua 250 g piscoturi Decor : 150 ml smantana pentru frisca 1 lg zahar pudra cu aroma de vanilie cacao...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email5