Cheesecake Bounty necopt

Crusta :

300 g biscuiti digestivi cu ciocolata

120 g unt topit

 

Umplutura :

600 g crema de branza Philadelphia

120 g zahar pudra cu aroma de vanilie

1 lgt esenta de vanilie

200 g crema spread cocos

200 ml smantana pentru frisca

3*57 g bomboane bounty (6 bounty)

 

Decor :

50 g ciocolata cu lapte

1-2 lg fulgi cocos prajiti

2*57 g bomboane bounty (4 bounty)

 

Mod de preparare :

Crusta: macinam biscuitii (eu am folosit BelVitaStart de ciocolata), apoi ii amestecam cu untul topit. Intindem in tava rotunda (d=22 cm) si dam la frigider.

 Umplutura : intr-un castron mixam crema de branza, zaharul pudra, esenta de vanilie sau 1/2 pastaie de vanilie si creme spread cocos. Eu am gasit la Lidl la firma Deluxe, white cream with fine coconut flakes. Este o crema super fina si cremoasa.

Adaugam apoi smantana pentru frisca batuta spuma, apoi cubulete de ciocolata bounty (sunt sigura ca este suuper bun si fara bomboane bounty in umplutura). Amestecam bine si turnam compozitia peste crusta .

Punem cheesecake-ul la frigider de seara pana dimineata sau pentru minim 6 ore. Il scoatem apoi din frigider, trecem cu lama cutitului de jur imprejurul cheesecake-ului, apoi transferam pe un platou.

Decor : ciocolata cu lapte bucatele (50 g) o punem intr-o punga de plastic, pe care o scufundam in apa fiarta circa 3-4 minute. Taiem cu foarfeca un coltisor al pungii, apoi trasam linii de ciocolata peste cheesecake.

Bomboanele bounty le taiem cubulete si le asezam pe cheesecake, iar deasupra presaram fulgi de cocos prajiti.

Spor la prajiturit ! 🙂  Un desert super fin, cremos si delicios !

 

Sursa : http://www.janespatisserie.com/2016/09/09/no-bake-bounty-cheesecake/

 

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cheesecake cu bezea si crema de lamaie (Lemon meringue cheesecake)

Cheesecake cu bezea si crema de lamaie (Lemon meringue cheesecake)

Crusta : 200 g biscuiti digestivi 90 g unt Umplutura : 750 g branza de vaci grasa 300 g zahar 3 lg zeama de lamaie esenta de vanilie coaja rasa de lamaie 2 lg amidon alimentar (sau faina) 5 oua Lemon curd (crema de lamaie) : 100 ml zeama de lamaie 150 g zahar 2 oua 75...

Cheesecake cu capsuni necopt

Cheesecake cu capsuni necopt

Crusta : 300 g biscuiti digestivi 120 g unt   Umplutura : 450 g crema de branza (Philadelphia, Pilos, Almete...) 400 ml smantana pentru frisca (38%) 15 g gelatina granulata 250 g zahar esenta de vanilie 400 g capsuni proaspete +3 lg zahar   Mod de preparare...

Mini cheesecake cu oreo

Mini cheesecake cu oreo

Ingrediente : 500 g crema de branza (Philadelphia, Almette cu smantana...) 200 g zahar 2 lg amidon alimentar 2 oua 2 lg smantana 1 fiola esenta de vanilie un praf de sare 19 biscuiti Oreo Mod de preparare : Intr-un castron mixam crema de branza cu zaharul (circa 2-3...