Cheesecake cu bezea de cocos Aluat fraged : 300 g faina 1 lgt praf de copt 100 g zahar 2 galbenusuri 1 ou 100 g unt 80% 1 lg untura Crema de branza : 1 kg branza de vaci grasa 1 plic zahar vanilat 180 g zahar 100 ml ulei 4 galbenusuri 2 oua 1 plic budinca de...
Cheesecake cu bezea si crema de lamaie
Cheesecake cu bezea si crema de lamaie Crusta : 200 g biscuiti digestivi 90 g unt Umplutura : 750 g branza de vaci grasa 300 g zahar 3 lg zeama de lamaie esenta de vanilie coaja rasa de lamaie 2 lg amidon alimentar (sau faina) 5 oua Lemon curd (crema de...
Cheesecake cu capsuni necopt
Crusta : 300 g biscuiti digestivi 120 g unt Umplutura : 450 g crema de branza (Philadelphia, Pilos, Almete...) 400 ml smantana pentru frisca (38%) 15 g gelatina granulata 250 g zahar esenta de vanilie 400 g capsuni proaspete +3 lg zahar Mod de preparare...
Mini cheesecake cu oreo
Ingrediente : 500 g crema de branza (Philadelphia, Almette cu smantana...) 200 g zahar 2 lg amidon alimentar 2 oua 2 lg smantana 1 fiola esenta de vanilie un praf de sare 19 biscuiti Oreo Mod de preparare : Intr-un castron mixam crema de branza cu zaharul (circa 2-3...
Cheesecake cu clatite
circa 10 clatite cu d=23 sau chiar d=20 cum e in reteta originala gem de caise, capsuni... Cheesecake : 250 g Mascarpone 300 g crema de branza (Philadelphia, Almette cu smantana ...) 200 ml smantana pentru frisca (35%) 4 oua M 150 g zahar 40 g amidon esenta de...
Cheesecake Bounty necopt
Cheesecake Bounty necopt Crusta : 300 g biscuiti digestivi cu ciocolata 120 g unt topit Umplutura : 600 g crema de branza Philadelphia 120 g zahar pudra cu aroma de vanilie 1 lgt esenta de vanilie 200 g crema spread cocos 200 ml smantana pentru frisca...
Cheesecake cu caramel
Cheesecake cu caramel Crusta : 200 g biscuiti BelvitaStart cereale si lapte 90 g unt Umplutura : 750 g branza de vaci 300 g zahar un praf de sare esenta de vanilie 2 lg faina 5 oua Caramel : 250 g zahar brun 70 g unt 190 ml smantana pentru frisca...
Cheesecake in straturi
Crusta :250 g biscuiti digestivi cacao BelVita150 g unt topit Crema :400 g crema de branza250 g mascarpone150 g ricotta200 g zahar pudra1 lgt esenta de vanilie2 ml esenta de rom (1 fiola)200 ml frisca lichida50 g fulgi ciocolata neagra15 g gelatina granulata (1.5...
Cheesecake cu zmeura si ciocolata
Crusta :200 g biscuiti digestivi cacao BelVita120 g unt Crema :15 g gelatina granulata (1.5 plic)100 ml apa rece300 g zmeura (proaspata sau congelata)200 g zahar2 plicuri zahar vanilat250 g mascarpone200 g crema de branza200 ml frisca lichida100 g ciocolata neagra...
Cheesecake cu capsuni (copt)
Cheesecake cu capsuni (copt) Crusta :200 g biscuiti digestivi Belvita cu lapte90 g unt Umplutura :750 g branza de vaci grasa300 g zahar3 lg zeama de lamaieun praf de sareesenta de vanilie coaja rasa de lamaie2 lg amidon alimentar (sau faina)5 oua Glazura :200 ml...
Cheesecake cu afine
Cheesecake cu afine Crusta : 250 g biscuiti de ciocolata BelVitaStart 120 g unt Umplutura : 500 g branza de vaci 3 oua coaja rasa de la 1 lamaie 2 lg zeama de lamaie 200 g zahar pudra 1 lg gris 2 lg gem de afine 200 g afine proaspete Mod de preparare Cheesecake...
Cheesecake cu biscuiti
Cheesecake cu biscuiti Crusta : 12 biscuiti cu ciocolata BelVitaStart 30 g unt moale Crema : 500 g branza de vaci cremoasa (sau crema de branza Philadelphia) 150 g zahar 100 ml smantana grasa 2 oua 1 lg esenta de vanilie 1 lgt scortisoara (optional) 5 biscuiti...
Cheesecake cu ciocolata alba
Crusta: 100 g unt topit 150 g biscuiti digestivi cu lapte belVita start 50 g biscuiti Amaretto Crema : 1 plic gelatina granulata 200 g ciocolata alba 6 lg lapte 500 g ricotta 300 ml smantana pentru frisca 100 g zahar pudra 3 oua mici (2 oua mari) esenta de vanilie...
Cheesecake dalmatian
Cheesecake dalmatian Crusta : 200 g biscuiti cu ciocolata Belvita Start 90 g unt topit un praf de scortisoara Crema : 900 g crema de branza Philadelphia 200 g zahar 1/2 miez baton de vanilie 100 g smantana acra 4 oua 80 g ciocolata neagra un praf scortisoara ...
Cheesecake Raffaello
Cheesecake Raffaello Crusta : 300 g biscuiti digestivi BelVita Start de ciocolata 150 g unt moale Crema : 400 ml lapte cocos 8 lg zahar2 plicuri zahar vanilat 15 g gelatina granule Dr.Oetker (2 pliculete) 500 g mascarpone 50-150 ml lichior Pina Colada sau lichior de...
Comentarii recente