Guguluf cu ness si banane

dsc_0403

Ingrediente :

3 oua

1 galbenus

4 lg zahar

6 lg faina

2 lg ness

2 lg ulei

1 lgt praf de copt

 

2 banane

1 albus

un praf de sare

1 lg cu varf cocos

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mixam ouale cu galbenusul si zaharul, uleiul treptat, mixand mereu, iar apoi faina amestecata cu praful de copt si ness-ul. Compozitia o turnam in forma de guguluf ( d=24 cm ) unsa cu putin ulei si tapetata cu faina.

dsc_0330

Albusul il batem spuma cu praful de sare, apoi il asezam cu lingura peste compozitia din forma, iar peste albusul spuma asezam bucati de banana. Deasupra presaram cocos.

dsc_0331 dsc_0332

Coacem in cuptorul preincalzit , la 170 grade Celsius, circa 35 minute . Lasam sa se raceasca, apoi il scoatem din forma de guguluf.

dsc_0334

dsc_0338

dsc_0403

 

Spor la prajiturit ! 🙂

 

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
1338
210
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Chec cu zmeura si ciocolata alba

Chec cu zmeura si ciocolata alba

Ingrediente : 315 g faina 300 g zahar 1+1/2 lgt praf de copt 165 ml ulei 225 g iaurt grecesc 3 oua 300 g ciocolata alba 150 g zmeura   Mod de preparare : Intr-un bol amestecam faina, zaharul si praful de copt. Separat, in alt bol amestecam cu un tel ouale, uleiul...

Chec rapid cu fructe

Chec rapid cu fructe

Ingrediente : 4 oua 4 lg zahar 1 plic praf de copt 1 lgt bicarbonat de sodiu 1 lg otet 8 lg faina esenta de vanilie 2 banane 2 mere visine Mod de preparare : Intr-un bol punem toate ingredientele si le amestecam cu un tel pentru omogenizare. Foaia de copt o ungem cu...

Briose de ciocolata cu crema de ciocolata

Briose de ciocolata cu crema de ciocolata

Blat : 140 g ciocolata neagra 65% 140 g unt 2 oua 200 g zahar esenta de vanilie 140 g faina 30 g cacao 1 lgt praf de copt 1 lgt bicarbonat Crema : 200 g ciocolata neagra 45% 200 ml smantana pentru frisca 35% Decor : bombonele de ciocolata cacao napolitane invelite in...

Pin It on Pinterest