Chec la tava cu mascarpone si banane

Ingrediente :
4 oua
150 g zahar
500 g mascarpone
250 g faina
2 lgt bicarbonat de sodiu
un praf de sare
3 banane coapte
esenta de vanilie
Mod de preparare Chec la tava cu mascarpone si banane :
Intr-un castron mixam galbenusurile cu un praf de sare si zaharul, adaugam apoi mascarponele, mixam putin si bananele terciuite cu o furculita.


Adaugam faina, amestecam bine, bicarbonatul stins cu putin otet, esenta de vanilie, iar la urma albusurile mixate spuma. Cui ii place scortisoara poate adauga 1 lgt rasa de scortisoara macinata.


Compozitia obtinuta o intindem in tava (20×30 cm) tapetata cu hartie de copt. Coacem in cuptorul preancalzit la 170 grade Celsius, circa 25-30 minute. Facem testul scobitorii.


Lasam checul sa se raceasca, apoi il feliem. Cernem zahar pudra deasupra.






Spor la prajiturit ! 🙂
Alte retete cu banane :








0 Comentarii