Ingrediente :
4 albusuri
200 g zahar
50 g unt moale
150 g faina
1 lgt praf de copt (5 g)
50 g ciocolata alba topita
50 ml lapte
50 g cocos
Decor :
50 g ciocolata alba
30 g cocos
Mod de preparare :
Mixam spuma albusurile, adaugam apoi 80 g zahar, mixand pana se topeste zaharul.
Separat, mixam untul moale de la temperatura camerei cu 120 g zahar, apoi il adaugam peste albusurile spuma. Mixam in continuare pana se topeste tot zaharul.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt, ciocolata alba topita (pe aburi), laptele si nuca de cocos.
Compozitia obtinuta o rasturnam intr-o forma de chec (30*10 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste deasupra (circa 30 minute) .
Decor : dupa ce s-a racit checul, il ungem deasupra cu ciocolata topita (pe aburi) si presaram nuca de cocos.
Lasam putin la rece si putem servi .
Mmm ce bine arata! M-as infrupta toata ziua din checul acesta!!!
Arata minunat!!! Mi-ai facut pofta, noroc ca mai am niste albusuri in congelator… Te pup, Mirela!