Chec cu zmeura si ciocolata alba
Ingrediente :
315 g faina
300 g zahar
1+1/2 lgt praf de copt
165 ml ulei
225 g iaurt grecesc
3 oua
300 g ciocolata alba
150 g zmeura
Mod de preparare :
Intr-un bol amestecam faina, zaharul si praful de copt. Separat, in alt bol amestecam cu un tel ouale, uleiul si iaurtul grecesc. Cele 2 compozitii le amestecam, iar peste adaugam ciocolata tocata si zmeura (lasam cateva bucati de zmeura pe care le asezam deasupra compoztiei). Compozitia o turnam intr-o tava de chec ( 11×31 cm) tapetata cu hartie de copt. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 45-50 minute. Luam folia de aluminiu jos si mai lasam checul pentru circa 10 minute. Verificam cu o scobitoare.
Alte retete de chec cu fructe le gasiti mai jos :
Spor la prajiturit ! 🙂
0 Comentarii