Chec cu morcovi si branza de vaci

DSC_1054

1 cana – 250 ml

 

Blat :

2 cani faina

1,5 lgt scortisoara

1/2 lgt sare

1 plic praf de copt ( 10 g )

1 lgt rasa bicarbonat

2 cani morcovi rasi

1 cana zahar

3 oua

1 lgt esenta de vanilie

1/2 cana ulei

1/2 cana iaurt

 

Umplutura :

300 g branza de vaci grasa

2 oua

1 lgt esenta de vanilie

3 lg zahar

 

Mod de preparare :

Blat : intr-un castron amestecam faina, sarea, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul. Separat, in alt castron restul ingredientelor : ouale, iaurtul,morcovii rasi, zaharul, uleiul, esenta de vanilie. Amestecam cele 2 compozitii.

DSC_1014

 Umplutura : mixam cele 4 ingrediente cu blenderul pentru a obtine o crema fina.

Tapetam o forma de chec cu hartie de copt apoi intindem o parte din compozitia cu morcovi, un strat de crema, un strat compozitie cu morcovi, un strat crema si ultimul strat de compozitie cu morcovi.

DSC_1016 DSC_1017

Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 50 minute ;facem testul scobitorii.

DSC_1023

Lasam checul sa se raceasca complet, apoi feliem.

DSC_1082 DSC_1104

DSC_1054

 

Spor la prajiturit !!  🙂     Delicios !

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Chec cu zmeura si ciocolata alba

Chec cu zmeura si ciocolata alba

Ingrediente : 315 g faina 300 g zahar 1+1/2 lgt praf de copt 165 ml ulei 225 g iaurt grecesc 3 oua 300 g ciocolata alba 150 g zmeura   Mod de preparare : Intr-un bol amestecam faina, zaharul si praful de copt. Separat, in alt bol amestecam cu un tel ouale, uleiul...

Chec rapid cu fructe

Chec rapid cu fructe

Ingrediente : 4 oua 4 lg zahar 1 plic praf de copt 1 lgt bicarbonat de sodiu 1 lg otet 8 lg faina esenta de vanilie 2 banane 2 mere visine Mod de preparare : Intr-un bol punem toate ingredientele si le amestecam cu un tel pentru omogenizare. Foaia de copt o ungem cu...

Briose de ciocolata cu crema de ciocolata

Briose de ciocolata cu crema de ciocolata

Blat : 140 g ciocolata neagra 65% 140 g unt 2 oua 200 g zahar esenta de vanilie 140 g faina 30 g cacao 1 lgt praf de copt 1 lgt bicarbonat Crema : 200 g ciocolata neagra 45% 200 ml smantana pentru frisca 35% Decor : bombonele de ciocolata cacao napolitane invelite in...