Chec cu branza de vaci

IMG_8506

Ingrediente :
3 oua
250 g zahar
300 g branza de vaci
50 ml lapte
250 g faina
1 plic praf de copt
bucatele de ciocolata

Mod de preparare :
Intr-un bol mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam branza de vaci (eu am folosit branza de vaci cu smantana de la Covalact), adaugam apoi laptele, faina amestecata cu praful de copt, iar la final bucatele de ciocolata.

IMG_8492

IMG_8493

IMG_8494

Compozitia o turnam intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor pentru circa 30 minute. Facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca este coapta.

IMG_8498

Lasam checul sa se raceasca, apoi il putem servi.

IMG_8505

IMG_8506

Absolut delicios !
Pofta buna !

Sursa : http://www.laurasava.ro/2012/11/01/chec-cu-branza-dulce/

 

2 Comentarii

  1. Daniela

    Absolut delicios! Azi l-am făcut prima oara. Mulțumesc pentru reteta, Daniela

    Răspuns
    • miremirc

      mersi 🙂 multumesc si eu !

      Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
985
1101
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Chec cu zmeura si ciocolata alba

Chec cu zmeura si ciocolata alba

Ingrediente : 315 g faina 300 g zahar 1+1/2 lgt praf de copt 165 ml ulei 225 g iaurt grecesc 3 oua 300 g ciocolata alba 150 g zmeura   Mod de preparare : Intr-un bol amestecam faina, zaharul si praful de copt. Separat, in alt bol amestecam cu un tel ouale, uleiul...

Chec rapid cu fructe

Chec rapid cu fructe

Ingrediente : 4 oua 4 lg zahar 1 plic praf de copt 1 lgt bicarbonat de sodiu 1 lg otet 8 lg faina esenta de vanilie 2 banane 2 mere visine Mod de preparare : Intr-un bol punem toate ingredientele si le amestecam cu un tel pentru omogenizare. Foaia de copt o ungem cu...

Briose de ciocolata cu crema de ciocolata

Briose de ciocolata cu crema de ciocolata

Blat : 140 g ciocolata neagra 65% 140 g unt 2 oua 200 g zahar esenta de vanilie 140 g faina 30 g cacao 1 lgt praf de copt 1 lgt bicarbonat Crema : 200 g ciocolata neagra 45% 200 ml smantana pentru frisca 35% Decor : bombonele de ciocolata cacao napolitane invelite in...

Pin It on Pinterest