Ingrediente :
3 oua
175 g iaurt simplu
50 ml ulei
50 ml lapte
1 lgt esenta de vanilie
200 g zahar
200 g faina
1 plic praf de copt
un vf cutit bicarbonat
un vf cutit sare
1 lg cacao
Mod de preparare :
Intr-un castron amestecam ingredientele umede : ouale, iaurtul, uleiul, laptele si esenta de vanilie.
Separat, in alt castron amestecam ingredientele uscate : zaharul, faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Adaugam ingredientele uscate peste cele umede.
Umplem 18 forme de briose (eu am pus 2 linguri din compozitia obtinuta). Restul de aluat ramas, l-am amestecat cu 1 lg de cacao. Din aluatul cu cacao, am pus peste aluatul din formele de briose.
Dam tavile la cuptor circa 15-20 minute.
Lasam briosele sa se raceasca, apoi le putem servi.
Spor la pregatit reteta aceasta super rapida ! 🙂
Please follow and like us:
0 Comentarii