Briose cu iaurt si cacao
IMG_6145
Ingrediente :
3 oua
175 g iaurt simplu
50 ml ulei
50 ml lapte
1 lgt esenta de vanilie
200 g zahar
200 g faina
1 plic praf de copt
un vf cutit bicarbonat
un vf cutit sare
1 lg cacao
 
Mod de preparare :
       Intr-un castron amestecam ingredientele umede : ouale, iaurtul, uleiul, laptele si esenta de vanilie.
 
IMG_6105
 
       Separat, in alt castron amestecam ingredientele uscate : zaharul, faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Adaugam ingredientele uscate peste cele umede.
 
IMG_6106
 
      Umplem 18 forme de briose (eu am pus 2 linguri din compozitia obtinuta). Restul de aluat ramas, l-am amestecat cu 1 lg de cacao. Din aluatul cu cacao, am pus peste aluatul din formele de briose.
 
IMG_6108
IMG_6109
IMG_6112
 
       Dam tavile la cuptor circa 15-20 minute.
 
IMG_6116
 
       Lasam briosele sa se raceasca, apoi le putem servi.
 
IMG_6120
IMG_6145
 
 
IMG_6154
 
 
       Spor la pregatit reteta aceasta super rapida !  🙂
 
 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
598
3247
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Chec cu zmeura si ciocolata alba

Chec cu zmeura si ciocolata alba

Ingrediente : 315 g faina 300 g zahar 1+1/2 lgt praf de copt 165 ml ulei 225 g iaurt grecesc 3 oua 300 g ciocolata alba 150 g zmeura   Mod de preparare : Intr-un bol amestecam faina, zaharul si praful de copt. Separat, in alt bol amestecam cu un tel ouale, uleiul...

Chec rapid cu fructe

Chec rapid cu fructe

Ingrediente : 4 oua 4 lg zahar 1 plic praf de copt 1 lgt bicarbonat de sodiu 1 lg otet 8 lg faina esenta de vanilie 2 banane 2 mere visine Mod de preparare : Intr-un bol punem toate ingredientele si le amestecam cu un tel pentru omogenizare. Foaia de copt o ungem cu...

Briose de ciocolata cu crema de ciocolata

Briose de ciocolata cu crema de ciocolata

Blat : 140 g ciocolata neagra 65% 140 g unt 2 oua 200 g zahar esenta de vanilie 140 g faina 30 g cacao 1 lgt praf de copt 1 lgt bicarbonat Crema : 200 g ciocolata neagra 45% 200 ml smantana pentru frisca 35% Decor : bombonele de ciocolata cacao napolitane invelite in...

Pin It on Pinterest