Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce

 
 
Ingrediente :
1 kg faina
500 g zahar
5 oua
1 lgt bicarbonat stins cu putin otet
1 lg scortisoara
1/2 lg mixt de condimente pt. prajituri
3 lg miere
200 g unt ( margarina )
putina apa
 
Decor :
 
100 g ciocolata alba
bilute argintii
bilute de ciocolata
creioane de la Dr.Oetker
 
Mod de preparare :
 
Se framanta toate ingredientele (untul sa fie la temperatura camerei) pana se formeaza un aluat, care se intinde cu sucitorul pe masa presarata cu faina ; decupam diferite forme si le punem in tava tapetata cu hartie pentru copt. Coacem in cuptorul preincalzit.
 
       Decor : topim ciocolata si o punem intr-o punga . Taiem putin dintr-un colt al pungii, apoi 
trasam diferite modele pe formele de turta dulce reci.
 
Turta dulce
 
Turta dulce
 
 

Turta dulce

 
 
 
 
 
Spor la prajiturit ! 🙂
 
 
 
Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6