Paleuri cu strawberry curd si crema de branza

Aluat :

4 oua

250 g zahar

250 ml ulei

1 lgt praf de copt

zeama de la 1/2 lamaie

coaja rasa de la 1 lamaie

400 g faina

 

Strawberry curd

1 portie

 

Crema de branza :

150 g crema de branza

150 ml frisca lichida (sau smantana pentru frisca)

2 lg zahar pudra

 

Decor :

1 lgt zahar pudra

 

Mod de preparare :

 Aluat : mixam ouale cu zaharul, pana isi treipleaza volumul, adaugam uleiul treptat, mixand mereu, apoi coaja rasa de lamaie, praful de copt stins in zeama de lamaie si faina cernuta.

Cu o lingurita punem gramajoare de aluat in tava tapetata cu hartie de copt. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 15 minute.

In loc de strawberry curd putem pune marmelada de orice fruct (zmeura, visine, prune, caise, capsuni…).

In mijlocul fiecarui fursec punem o lingurita de gem sau strawberry curd, apoi in jurul ei trasam cu un pos crema de branza.

 Crema de branza : mixam spuma frisca lichida, apoi peste ea adaugam crema de branza mixata su zaharul pudra. Punem crema intr-un pos . Acoperim cu al doilea fursec. Pudram cu zahar pudra.

Spor la prajiturit !!! 🙂

Please follow and like us:
error10
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email10