Paleuri cu crema de ciocolata

Aluat :

4 oua

250 g zahar

250 ml ulei (sau unt topit)

1/2 zeama de la 1 lamaie

1 plic coaja rasa portocala Finesse (6 g)

1 lgt praf de copt

400 g faina

 

Crema :

200 ciocolata

200 g smantana pentru frisca

 

Glazura :

50 g ciocolata cu lapte

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam ouale cu zaharul, pana isi tripleaza volumul, adaugam uleiul treptat, mixand mereu, coaja de portocala, praful de copt stins in zeama de lamaie, iar la urma faina cernuta.

Cu lingurita punem din aluat in tava mare de la aragaz tapetata cu hartie de copt.

Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 15 minute. Avem grija sa nu se arda. Lasam sa se raceasca si pregatim crema.

 Crema : smantana pentru frisca sau frisca lichida o punem intr-o cratita, pe foc mic, pana incepe sa fiarba; luam de pe foc si adaugam ciocolata bucatele. lasam cateva minute, apoi amestecam. Crema rece o punem la frigider de seara pana dimineata, apoi o mixam . Cu aceasta crema lipim 2 cate 2 fursecurile. Mi-au iesit circa 40 de paleuri.

Glazura : ciocolata bucatele o punem intr-o punga pe care o scufundam in apa fiarta circa 3-4 minute, apoi decupam un coltisor al pungii si trasam linii de ciocolata peste paleuri.

 

Spor la pregatit retete de fursecuri !!! 🙂

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4