Aluat : 200 g unt moale 100 g zahar pudra 1 lg smantana 300 g faina esenta de vanilie Tavalit: 1 albus de ou alune tocate (sau migdale, nuci...) gem de caise, prune Mod de preparare : Mixam untul cu zaharul pudra , adaugam apoi smantana, faina si...
Biscuiti cu lamaie
Ingrediente : 200 g unt (80%) 300 g zahar 1 lamaie mare (coaja rasa si zeama) 1 plic praf de copt 2 oua mari 1/2 lgt esenta de vanilie 3/4 lgt sare 650 g faina Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pana devine...
Chocolate Crinkles
Ingrediente : 2 oua mari 100 g zahar 225 g ciocolata neagra(min 55% cacao) 60 g unt un praf de sare esenta de vanilie 225 g faina 1 lgt praf de copt 80 g zahar tos 80 g zahar pudra Mod de preparare : Mixam spuma ouale cu zaharul . peste ele adaugam ciocolata topita...
Fursecuri cu nuci si cacao
Ingrediente : 4 albusuri 320 g zahar pudra 75 g cacao 2 lg faina 1 lgt ness 3 lgt apa rece 125 g nuci maruntite Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul pudra, apa rece treptat, mixand pana se topeste zaharul....
Biscuiti cu cacao
Ingrediente : 100 g unt 80 g zahar pudra 1 ou 180 g faina coaja rasa de la 1 lamaie 50 g cacao Citeste mai mult ... >>> Decor : 50 g ciocolata alba (sau creion alb Dr.Oetker) 1-2 lg zahar pudra Mod de preparare : Mixam untul moale de la temperatura camerei cu...
Biscuiti cu nuci
Ingrediente : 200 g zahar pudra un praf de sare 2 oua 250 g faina 50 ml cafea espresso (neindulcita) 100 g nuci taiate 1 lgt praf de copt 1 lgt otet Citeste mai mult ... >>> Decor : 50 g ciocolata cu lapte Mod de preparare : Intr-un castron mixam spuma...
Biscuiti sah
Ingrediente : 150 g unt 80 g zahar pudra cu aroma de vanilie un praf sare 200 g faina 1 lg cacao 1 albus de ou Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi faina amestecata cu praful de...
Prajiturele sau paleuri cu gem
Prajiturele sau paleuri cu gem Ingrediente : 4 oua un praf de sare 250 g zahar 250 ml ulei (sau 200 g unt ) 1/2 lamaie 1/2 lgt bicarbonat 400 g faina marmelada de caise sau capsuni Glazura : 6 lg zahar 3 lg apa 2 lg cacao 50 g unt 1 lg rom sau 100 g ciocolata cu...
Snickerdoodles
Ingrediente : 225 g unt 150 g zahar 2 oua 1 lgt esenta vanilie 400 g faina 1 lgt bicarbonat 1/2 lgt nucsoara macinata un praf de sare 50 g nuci macinate mai mare 2 lg zahar 4 lg scortisoara macinata Mod de preparare : Intr-un castronel amestecam untul cu...
Biscuiti cu unt
Ingrediente : 2 oua 200 g zahar 20 ml rom un varf cutit sare coaja rasa de la 1/2 lamaie 150 g unt topit 100 ml lapte 600 g faina 1 lgt cu varf praf de copt Mod de preparare : Intr-un castron amestecam ouale, zaharul, rom-ul si coaja rasa de lamaie; adaugam apoi...
Turta dulce
Turta dulce Ingrediente : 1 kg faina 500 g zahar 5 oua 1 lgt bicarbonat stins cu putin otet1 lg scortisoara1/2 lg mixt de condimente pt. prajituri3 lg miere 200 g unt ( margarina ) putina apa Decor : 100 g ciocolata albabilute argintiibilute de ciocolatacreioane de...
Ghoriba ( Fursecuri Maroc )
Ghoriba ( Fursecuri Maroc ) Ingrediente: 2 oua, 150 g zahar, 40 ml ulei, 50 g unt, esenta vanilie, 350 g faina, 1 lgt praf de copt, Tavalit : 80 g zahar pudra cu aroma de vanilie Mod preparare Ghoriba ( Fursecuri Maroc ) : Ouale le mixam cu zaharul circa 10...
Comentarii recente