Biscuiti si fursecuri
Fursecuri cu gem si alune (nuci)

Fursecuri cu gem si alune (nuci)

  Aluat : 200 g unt moale 100 g zahar pudra 1 lg smantana 300 g faina esenta de vanilie   Tavalit: 1 albus de ou alune tocate (sau migdale, nuci...) gem de caise, prune   Mod de preparare : Mixam untul cu zaharul pudra , adaugam apoi smantana, faina si...

citește mai mult
Biscuiti cu lamaie

Biscuiti cu lamaie

Ingrediente : 200 g unt (80%) 300 g zahar 1 lamaie mare (coaja rasa si zeama) 1 plic praf de copt 2 oua mari 1/2 lgt esenta de vanilie 3/4 lgt sare 650 g faina   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pana devine...

citește mai mult
Chocolate Crinkles

Chocolate Crinkles

Ingrediente : 2 oua mari 100 g zahar 225 g ciocolata neagra(min 55% cacao) 60 g unt un praf de sare esenta de vanilie 225 g faina 1 lgt praf de copt 80 g zahar tos 80 g zahar pudra Mod de preparare : Mixam spuma ouale cu zaharul . peste ele adaugam ciocolata topita...

citește mai mult
Fursecuri cu nuci si cacao

Fursecuri cu nuci si cacao

Ingrediente : 4 albusuri 320 g zahar pudra 75 g cacao 2 lg faina 1 lgt ness 3 lgt apa rece 125 g nuci maruntite Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul pudra, apa rece treptat, mixand pana se topeste zaharul....

citește mai mult
Biscuiti cu cacao

Biscuiti cu cacao

Ingrediente : 100 g unt 80 g zahar pudra 1 ou 180 g faina coaja rasa de la 1 lamaie 50 g cacao Citeste mai mult ... >>> Decor : 50 g ciocolata alba (sau creion alb Dr.Oetker) 1-2 lg zahar pudra Mod de preparare : Mixam untul moale de la temperatura camerei cu...

citește mai mult
Biscuiti cu nuci

Biscuiti cu nuci

Ingrediente : 200 g zahar pudra un praf de sare 2 oua 250 g faina 50 ml cafea espresso (neindulcita) 100 g nuci taiate 1 lgt praf de copt 1 lgt otet Citeste mai mult ... >>> Decor : 50 g ciocolata cu lapte Mod de preparare : Intr-un castron mixam spuma...

citește mai mult
Biscuiti sah

Biscuiti sah

Ingrediente : 150 g unt 80 g zahar pudra cu aroma de vanilie un praf sare 200 g faina 1 lg cacao 1 albus de ou Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi faina amestecata cu praful de...

citește mai mult
Prajiturele sau paleuri cu gem

Prajiturele sau paleuri cu gem

Prajiturele sau paleuri cu gem   Ingrediente : 4 oua un praf de sare 250 g zahar 250 ml ulei (sau 200 g unt ) 1/2 lamaie 1/2 lgt bicarbonat 400 g faina marmelada de caise sau capsuni Glazura : 6 lg zahar 3 lg apa 2 lg cacao 50 g unt 1 lg rom sau 100 g ciocolata cu...

citește mai mult
Snickerdoodles

Snickerdoodles

  Ingrediente : 225 g unt 150 g zahar 2 oua 1 lgt esenta vanilie 400 g faina 1 lgt bicarbonat 1/2 lgt nucsoara macinata un praf de sare 50 g nuci macinate mai mare 2 lg zahar 4 lg scortisoara macinata Mod de preparare : Intr-un castronel amestecam untul cu...

citește mai mult
Biscuiti cu unt

Biscuiti cu unt

Ingrediente : 2 oua 200 g zahar 20 ml rom un varf cutit sare coaja rasa de la 1/2 lamaie 150 g unt topit 100 ml lapte 600 g faina 1 lgt cu varf praf de copt Mod de preparare : Intr-un castron amestecam ouale, zaharul, rom-ul si coaja rasa de lamaie; adaugam apoi...

citește mai mult
Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce   Ingrediente : 1 kg faina 500 g zahar 5 oua 1 lgt bicarbonat stins cu putin otet1 lg scortisoara1/2 lg mixt de condimente pt. prajituri3 lg miere 200 g unt ( margarina ) putina apa Decor : 100 g ciocolata albabilute argintiibilute de ciocolatacreioane de...

citește mai mult
Ghoriba ( Fursecuri Maroc )

Ghoriba ( Fursecuri Maroc )

Ghoriba ( Fursecuri Maroc )   Ingrediente: 2 oua, 150 g zahar, 40 ml ulei, 50 g unt, esenta vanilie, 350 g faina, 1 lgt praf de copt, Tavalit : 80 g zahar pudra cu aroma de vanilie  Mod preparare Ghoriba ( Fursecuri Maroc ) :         Ouale le mixam cu zaharul circa 10...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6