Aluat : 100 g miere (daca e cristalizata o topim si o lasam sa se racoreasca) 200 g zahar 2 galbenusuri 1 ou 100 ml lapte 1 lgt rasa scortisoara un varf cutit cuisoare macinate 1 lgt cu varf amoniac 500 g faina Glazura : 2 albusuri un praf de sare 200 g zahar...
Fursecuri cu cacao si nutella
Fursecuri cu cacao si nutella Ingrediente : 150 g faina 40 g amidon alimentar 1/2 lgt praf de copt un praf de sare 2 lg cacao 80 g zahar pudra cu aroma de vanilie 125 g unt (80%) 2 galbenusuri Decor : 2-3 lg zahar 1 borcan mic nutella Mod de...
Fursecuri Linzer
Fursecuri Linzer Ingrediente : 260 g faina un praf de sare 180 g unt 100 g migdale macinate fin 100 g zahar pudra esenta de migdale 3 galbenusuri gem de caise Mod de preparare Fursecuri Linzer : Intr-un castron amestecam toate ingredientele....
Fursecuri baci di dama
Fursecuri baci di dama Ingrediente : 150 g faina 150 g alune de padure 110 g unt 110 g zahar un praf de sare 70 g ciocolata neagra Mod de preparare Fursecuri baci di dama : Intr-un bol cernem faina, adaugam praful de sare, untul moale de la temperatura...
Alfajores biscuiti cu crema caramel
Alfajores biscuiti cu crema caramel Aluat : 100 g faina 150 g amidon alimentar din porumb 100 g unt 1 lgt praf de copt 1/4 lgt bicarbonat de sodiu 75 g zahar 2 galbenusuri 1 lgt extract de vanilie coaja rasa de lamaie (optional) Umplutura : 1 conserva...
Napolitane cu orez expandat si ciocolata
Ingrediente : 2 foi de napolitane 28*25 cm 400 g lapte condensat 1 lg esenta de vanilie 250 g ciocolata neagra (55%) 100 g orez expandat Mod de preparare : Punem intr-o craticioara laptele condensat si ciocolata rupta bucatele. Topim la microunde circa 1 minut sau...
Fursecuri cu nutella banane si cacao
Fursecuri cu nutella banane si cacao Ingrediente : 70 g unt 60 g zahar pudra 60 g banane piure 2 lg smantana 100 g faina 30 g amidon alimentar 20 g cacao un praf de sare 1 lgt rasa bicarbonat Umplutura : nutella Mod de preparare Fursecuri cu...
Fursecuri non plus ultra
Fursecuri non plus ultra Aluat : 250 g unt 400 g faina 3 galbenusuri 3 lg zahar pudra 1 lgt esenta de vanilie Bezea : 3 albusuri 150 g zahar 1 lgt otet gem de caise, prune... Mod de preparare : Aluat : intr-un castron cernem faina,...
Fursecuri degete de vrajitoare
Ingrediente : 200 g unt (80%) 200 g zahar pudra 2 oua 550 g faina un praf de sare 1 lgt esenta de vanilie 1/2 lgt esenta de migdale 55 samburi migdale decojiti 2-3 lg gem de visine, prune... Mod de preparare : Cum decojim samburii de migdale : fierbem...
Fursecuri cu lamaie
Ingrediente : 2 oua 200 g zahar pudra 1/4 lgt sare 50 g unt 40 ml ulei 1 fiola esenta de vanilie coaja rasa de la 1 lamaie 350 g faina 1 lgt praf de copt 25 ml zeama de lamaie Tavalit : 100 g zahar pudra Mod de preparare : Mixam ouale cu zaharul...
Cake pops cu biscuiti Oreo
Ingrediente : 176 g biscuiti Oreo 100 g crema de branza (Amlette, Philadelphia...) 250 g ciocolata alba decoratiuni de ciocolata, de cacao decoratiuni colorate biscuiti oreo sfaramati bete de frigarui sau de plastic Mod de preparare : Biscuitii...
Islere
Islere Aluat : 250 g zahar pudra 250 g nuci macinate 500 g faina 250 g unt 4 galbenusuri coaja rasa de la 2 lamai 1 lg scortisoara Crema : 4 oua 200 g zahar 2 lg cacao 200 g unt Glazura : 200 g ciocolata cu lapte 4 lg lapte 2 lg unt Mod de...
Fursecuri
Ingrediente : 250 g unt (80%) 6 lg zahar pudra 2 galbenusuri 350 g faina 1/2 plic praf de copt Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul moale de la temperatura camerei impreuna cu zaharul pudra si galbenusurile, apoi adaugam faina amestecata cu praful...
Biscuiti ciupercute
Biscuiti ciupercute Ingrediente : 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie 200 g unt (80%) 2 oua 460 g faina 40 g amidon alimentar 1 plic praf de copt (10 g) 1 lg cacao Mod de preparare Biscuiti ciupercute : Intr-un castron mixam untul moale de la...
Fursecuri cu ciocolata
Ingrediente : 2 oua 150 g zahar 50 ml ulei (sau unt topit) 300 g faina 1 plic praf de copt (10 g) esenya de vanilie 100 g ciocolata milka dessert tocata Mod de preparare : Mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam uleiul (sau untul topit si racorit), treptat ca la...
Cornulete cu mac- Mohnkipferl
Ingrediente : 170 g faina 1/4 lgt praf de copt un praf de sare 90 g zahar pudra 1 plic zahar vanilat 140 g unt rece (80%) 2 galbenusuri 70 g mac 100-150 g ciocolata alba Mod de preparare : Mixam cu robotul de tocat urmatoarele ingrediente : faina...
Fursecuri cu cocos
Ingrediente : 3 oua 150 g zahar 200 g cocos 2 lg faina Mod de preparare : Mixam spuma ouale cu zaharul, apoi adaugam cocos-ul amestecat cu faina. Omogenizam si facem bile (din cand in cand ne udam palmele) pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt....
Fursecuri cu branza de vaci
Aluat : 225 g unt rece 280 g faina 215 g branza de vaci 2 galbenusuri coaja rasa de la 1 lamaie 2-3 lg apa foarte rece Decor : 150 g zahar Mod de preparare : Untul rece (tinut la congelator 15-20 minute) il radem pe razatoarea mare intr-un...
Fursecuri (biscuiti) spirale
Ingrediente : 200 g unt (80%) 150 g zahar pudra 2 galbenusuri 200 g faina 130 g amidon alimentar 1 plic praf de copt (10 g) 1 lg otet (sau zeama de lamaie) 2 lg cacao Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul impreuna cu zaharul pudra, adaugam...
Bastonase cu ciocolata
Aluat : 200 g unt 100 g zahar pudra 1 galbenus 60 g ciocolata neagra rasa (Milka) 50 g nuci macinate 1 lg cacao 1 lg rom esenta de vanilie 300 g faina 1 lgt rasa praf de copt Decor : 1 lg cacao 100 g ciocolata cu lapte (sau ciocolata neagra) Mod de...
Comentarii recente