Biscuiti si fursecuri
Turta dulce cu miere glazurata

Turta dulce cu miere glazurata

Aluat : 100 g miere (daca e cristalizata o topim si o lasam sa se racoreasca) 200 g zahar 2 galbenusuri 1 ou 100 ml lapte 1 lgt rasa scortisoara un varf cutit cuisoare macinate 1 lgt cu varf amoniac 500 g faina   Glazura : 2 albusuri un praf de sare 200 g zahar...

citește mai mult
Fursecuri cu cacao si nutella

Fursecuri cu cacao si nutella

Fursecuri cu cacao si nutella   Ingrediente : 150 g faina 40 g amidon alimentar 1/2 lgt praf de copt un praf de sare 2 lg cacao 80 g zahar pudra cu aroma de vanilie 125 g unt (80%) 2 galbenusuri   Decor : 2-3 lg zahar 1 borcan mic  nutella   Mod de...

citește mai mult
Fursecuri Linzer

Fursecuri Linzer

Fursecuri Linzer   Ingrediente : 260 g faina un praf de sare 180 g unt 100 g migdale macinate fin 100 g zahar pudra esenta de migdale 3 galbenusuri   gem de caise   Mod de preparare Fursecuri Linzer : Intr-un castron amestecam toate ingredientele....

citește mai mult
Fursecuri baci di dama

Fursecuri baci di dama

Fursecuri baci di dama   Ingrediente : 150 g faina 150 g alune de padure 110 g unt 110 g zahar un praf de sare 70 g ciocolata neagra   Mod de preparare Fursecuri baci di dama : Intr-un bol cernem faina, adaugam praful de sare, untul moale de la temperatura...

citește mai mult
Alfajores biscuiti cu crema caramel

Alfajores biscuiti cu crema caramel

Alfajores biscuiti cu crema caramel   Aluat : 100 g faina 150 g amidon alimentar din porumb 100 g unt 1 lgt praf de copt 1/4 lgt bicarbonat de sodiu 75 g zahar 2 galbenusuri 1 lgt extract de vanilie coaja rasa de lamaie (optional)   Umplutura : 1 conserva...

citește mai mult
Napolitane cu orez expandat si ciocolata

Napolitane cu orez expandat si ciocolata

  Ingrediente : 2 foi de napolitane 28*25 cm 400 g lapte condensat 1 lg esenta de vanilie 250 g ciocolata neagra (55%) 100 g orez expandat   Mod de preparare : Punem intr-o craticioara laptele condensat si ciocolata rupta bucatele. Topim la microunde circa 1 minut sau...

citește mai mult
Fursecuri cu nutella banane si cacao

Fursecuri cu nutella banane si cacao

Fursecuri cu nutella banane si cacao   Ingrediente : 70 g unt 60 g zahar pudra 60 g banane piure 2 lg smantana 100 g faina 30 g amidon alimentar 20 g cacao un praf de sare 1 lgt rasa bicarbonat   Umplutura : nutella   Mod de preparare Fursecuri cu...

citește mai mult
Fursecuri non plus ultra

Fursecuri non plus ultra

Fursecuri non plus ultra   Aluat : 250 g unt 400 g faina 3 galbenusuri 3 lg zahar pudra 1 lgt esenta de vanilie   Bezea : 3 albusuri 150 g zahar 1 lgt otet   gem de caise, prune...   Mod de preparare :      Aluat : intr-un castron cernem faina,...

citește mai mult
Fursecuri degete de vrajitoare

Fursecuri degete de vrajitoare

Ingrediente : 200 g unt (80%) 200 g zahar pudra 2 oua 550 g faina un praf de sare 1 lgt esenta de vanilie 1/2 lgt esenta de migdale   55 samburi migdale decojiti 2-3 lg gem de visine, prune...   Mod de preparare : Cum decojim samburii de migdale : fierbem...

citește mai mult
Fursecuri cu lamaie

Fursecuri cu lamaie

  Ingrediente : 2 oua 200 g zahar pudra 1/4 lgt sare 50 g unt 40 ml ulei 1 fiola esenta de vanilie coaja rasa de la 1 lamaie 350 g faina 1 lgt praf de copt 25 ml zeama de lamaie   Tavalit : 100 g zahar pudra   Mod de preparare : Mixam ouale cu zaharul...

citește mai mult
Cake pops cu biscuiti Oreo

Cake pops cu biscuiti Oreo

Ingrediente : 176 g biscuiti Oreo 100 g crema de branza (Amlette, Philadelphia...)   250 g ciocolata alba decoratiuni de ciocolata, de cacao decoratiuni colorate biscuiti oreo sfaramati   bete de frigarui sau de plastic   Mod de preparare : Biscuitii...

citește mai mult
Islere

Islere

Islere   Aluat : 250 g zahar pudra 250 g nuci macinate 500 g faina 250 g unt 4 galbenusuri coaja rasa de la 2 lamai 1 lg scortisoara   Crema : 4 oua 200 g zahar 2 lg cacao 200 g unt   Glazura : 200 g ciocolata cu lapte 4 lg lapte 2 lg unt   Mod de...

citește mai mult
Fursecuri

Fursecuri

Ingrediente : 250 g unt (80%) 6 lg zahar pudra 2 galbenusuri 350 g faina 1/2 plic praf de copt   Mod de preparare :   Intr-un castron mixam untul moale de la temperatura camerei impreuna cu zaharul pudra si galbenusurile, apoi adaugam faina amestecata cu praful...

citește mai mult
Biscuiti ciupercute

Biscuiti ciupercute

Biscuiti ciupercute   Ingrediente : 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie 200 g unt (80%) 2 oua 460 g faina 40 g amidon alimentar 1 plic praf de copt (10 g)   1 lg cacao   Mod de preparare Biscuiti ciupercute  : Intr-un castron mixam untul moale de la...

citește mai mult
Fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolata

Ingrediente : 2 oua 150 g zahar 50 ml ulei (sau unt topit) 300 g faina 1 plic praf de copt (10 g) esenya de vanilie 100 g ciocolata milka dessert tocata   Mod de preparare : Mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam uleiul (sau untul topit si racorit), treptat ca la...

citește mai mult
Cornulete cu mac- Mohnkipferl

Cornulete cu mac- Mohnkipferl

Ingrediente : 170 g faina 1/4 lgt praf de copt un praf de sare 90 g zahar pudra 1 plic zahar vanilat 140 g unt rece (80%) 2 galbenusuri 70 g mac   100-150 g ciocolata alba   Mod de preparare : Mixam cu robotul de tocat urmatoarele ingrediente : faina...

citește mai mult
Fursecuri cu cocos

Fursecuri cu cocos

Ingrediente : 3 oua 150 g zahar 200 g cocos 2 lg faina   Mod de preparare : Mixam spuma ouale cu zaharul, apoi adaugam cocos-ul amestecat cu faina. Omogenizam si facem bile (din cand in cand ne udam palmele) pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt....

citește mai mult
Fursecuri cu branza de vaci

Fursecuri cu branza de vaci

  Aluat : 225 g unt rece 280 g faina 215 g branza de vaci 2 galbenusuri coaja rasa de la 1 lamaie 2-3 lg apa foarte rece   Decor : 150 g zahar   Mod de preparare : Untul rece (tinut la congelator 15-20 minute) il radem pe razatoarea mare intr-un...

citește mai mult
Fursecuri (biscuiti) spirale

Fursecuri (biscuiti) spirale

  Ingrediente : 200 g unt (80%) 150 g zahar pudra 2 galbenusuri 200 g faina 130 g amidon alimentar 1 plic praf de copt (10 g) 1 lg otet (sau zeama de lamaie) 2 lg cacao   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul impreuna cu zaharul pudra, adaugam...

citește mai mult
Bastonase cu ciocolata

Bastonase cu ciocolata

Aluat : 200 g unt 100 g zahar pudra 1 galbenus 60 g ciocolata neagra rasa (Milka) 50 g nuci macinate 1 lg cacao 1 lg rom esenta de vanilie 300 g faina 1 lgt rasa praf de copt   Decor : 1 lg cacao 100 g ciocolata cu lapte (sau ciocolata neagra)   Mod de...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6