Fursecuri negrese

Ingrediente :

180 g ciocolata neagra (70%)

40 g unt

110 g zahar pudra

2 oua

1 lgt ness

1 fiola esenta de vanilie

50 g faina

150 g picaturi de ciocolata

 

Mod de preparare :

Untul si ciocolata (eu am avut doar ciocolata neagra 50 % cacao) le topim pe baie de aburi, apoi le lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul pudra, adaugam ciocolata racita, apoi ness-ul si esenta de vanilie, iar la urma faina. Cu o lingurita punem gramajoare pe hartia de copt din tava de la aragaz. Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, fix 10 minute.

 

Se serves reci, langa un pahar cu lapte sau chiar simple.

 

Foarte bune !

Spor la pregatit fursecuri ! 🙂

 

Sursa : http://gateaux-et-delices.com/les-cookies-brownies/

 

Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7