Fursecuri Linzer

Fursecuri Linzer

Fursecuri Linzer

 

Ingrediente :

260 g faina

un praf de sare

180 g unt

100 g migdale macinate fin

100 g zahar pudra

esenta de migdale

3 galbenusuri

 

gem de caise

 

Mod de preparare Fursecuri Linzer :

Intr-un castron amestecam toate ingredientele. Framantam un aluat pe care il cantarim si il impartim in 2, apoi il invelim in folie alimentara si il dam la congelator pentru 15 minute. Pe masa cu faina intindem un aluat cu sucitorul . Decupam cerculete sau fiecare ce forme are. Din celalalt aluat intins decupam aceeasi forma, dar mai decupam si din mijloc un cerculet sau alta forma. Coacem fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 12-15 minute.

dsc_0092

dsc_0093

dsc_0095

dsc_0096

dsc_0098

Lasam fursecurile coapte in tava sa se raceasca, apoi lipim 2 cate 2 cu gem de caise. La sfarsit pudram cu zahar pudra.

Fursecuri Linzer

Fursecuri Linzer

Fursecuri Linzer

Fursecuri Linzer

Fursecuri Linzer

Delicioase !!

Cu cat stau mai mult cu atat devin mai moi .

Spor la prajiturit !!

 

Alte retete de fursecuri :

Alfajores biscuiti cu crema caramel

Fursecuri cu lamaie

Islere

 

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4