Fursecuri Linzer
Ingrediente :
260 g faina
un praf de sare
180 g unt
100 g migdale macinate fin
100 g zahar pudra
esenta de migdale
3 galbenusuri
gem de caise
Mod de preparare Fursecuri Linzer :
Intr-un castron amestecam toate ingredientele. Framantam un aluat pe care il cantarim si il impartim in 2, apoi il invelim in folie alimentara si il dam la congelator pentru 15 minute. Pe masa cu faina intindem un aluat cu sucitorul . Decupam cerculete sau fiecare ce forme are. Din celalalt aluat intins decupam aceeasi forma, dar mai decupam si din mijloc un cerculet sau alta forma. Coacem fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 12-15 minute.
Lasam fursecurile coapte in tava sa se raceasca, apoi lipim 2 cate 2 cu gem de caise. La sfarsit pudram cu zahar pudra.
Delicioase !!
Cu cat stau mai mult cu atat devin mai moi .
Spor la prajiturit !!
Alte retete de fursecuri :
0 Comentarii