Fursecuri flori

Ingrediente :

300 g faina

200 g unt (80%)

100 g zahar pudra

 

samburi de migdale decojiti

gem de caise

 

Uns deasupra :

1 galbenus

1 lg lapte

 

Mod de preparare :

Framantam untul moale cu zaharul pudra, apoi adaugam faina cernuta ; framantam cat sa adunam aluatul intr-o bila. Luam bucatele de aluat cat o jumatate de nuca si formam bila. Asezam 3 bile din compozitie una langa alta si astfel formam un fursec, pe care il ungem cu galbenus de ou amestecat cu lapte. Pe fiecare bila asezam un sambure de migdala pe care il apasam usor cat sa-l aplatizam. In mijlocul florii formate punem gem de caise.

Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 25 minute. Pana se rumenesc usor deasupra.

Lasam fursecurile sa se raceasca, apoi le servim.

 

Mie mi-au iesit 20 de fursecuri .

Spor la pregatit fursecuri ! 🙂

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6