Fursecuri cu nutella banane si cacao

Fursecuri cu nutella banane si cacao

Fursecuri cu nutella, banane si cacao

 

Ingrediente :

70 g unt

60 g zahar pudra

60 g banane piure

2 lg smantana

100 g faina

30 g amidon alimentar

20 g cacao

un praf de sare

1 lgt rasa bicarbonat

 

Umplutura :

nutella

 

Mod de preparare Fursecuri cu nutella banane si cacao :

Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam banana terciuita (cu o furculita) , smantana, apoi faina amestecata cu sarea, amidonul, pudra de cacao si bicarbonatul. omogenizam, apoi cu ajutorul unui posh cu varf rotund formam melci pe foaia de copt.

dsc_0517

dsc_0520

dsc_0522

Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 12 minute.

dsc_0523

Lasam fursecurile sa se raceasca, apoi le lipim 2 cate 2 cu nutella.

dsc_0525

Fursecuri cu nutella, banane si cacao

Fursecuri cu nutella, banane si cacao

Fursecuri cu nutella, banane si cacao

Fursecuri cu nutella, banane si cacao

Fursecuri cu nutella, banane si cacao

 

 

Rapide si delicioase ! 🙂   Spor la treaba !

 

Alte retete de fursecuri cu cacao :

Fursecuri cu cacao si nutella

Fursecuri negrese

 

 

 

Please follow and like us:
error10
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email10