Fursecuri cu gem si zahar pudra

Ingrediente :

400 g faina

200 g unt (80%)

80 g zahar pudra

50 g nuci macinate

1 fiola esenta de vanilie

50 ml lapte

2 oua mici

1 plic praf de copt (10 g)

gem de prune, caise, zmeura, capsuni

zahar pudra

Mod de preparare :

Cernem faina intr-un castron, adaugam untul moale de la temperatura camerei si zaharul pudra. Framantam cu varfurile degetelor pana obtinem un aluat sfarimicios, apoi adaugam nucile macinate, esenta de vanilie, ouale si laptele. Framantam cat sa obtinem un aluat nelipicios. Il invelim in folie alimentara si il dam la frigider pentru 1 ora.

Intindem aluatul cu sucitorul , pe masa de lucru, apoi decupam cerculete cu d=4 cm. Cerculetele le coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 25 minute. Fierbinti, le tavalim prin zahar pudra, apoi lipim 2 cate 2 cu gem .

Foarte bune ! Spor la prajiturit !! 🙂

Sursa : https://www.coolinarika.com/recept/1038649/?meta_refresh=1

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6