Fursecuri cu gem si zahar pudra

Ingrediente :

400 g faina

200 g unt (80%)

80 g zahar pudra

50 g nuci macinate

1 fiola esenta de vanilie

50 ml lapte

2 oua mici

1 plic praf de copt (10 g)

gem de prune, caise, zmeura, capsuni

zahar pudra

Mod de preparare :

Cernem faina intr-un castron, adaugam untul moale de la temperatura camerei si zaharul pudra. Framantam cu varfurile degetelor pana obtinem un aluat sfarimicios, apoi adaugam nucile macinate, esenta de vanilie, ouale si laptele. Framantam cat sa obtinem un aluat nelipicios. Il invelim in folie alimentara si il dam la frigider pentru 1 ora.

Intindem aluatul cu sucitorul , pe masa de lucru, apoi decupam cerculete cu d=4 cm. Cerculetele le coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 25 minute. Fierbinti, le tavalim prin zahar pudra, apoi lipim 2 cate 2 cu gem .

Foarte bune ! Spor la prajiturit !! 🙂

Sursa : https://www.coolinarika.com/recept/1038649/?meta_refresh=1

Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7