Fursecuri cu cocos

DSC_0061

Ingrediente :

3 oua

150 g zahar

200 g cocos

2 lg faina

 

Mod de preparare :

Mixam spuma ouale cu zaharul, apoi adaugam cocos-ul amestecat cu faina. Omogenizam si facem bile (din cand in cand ne udam palmele) pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Cu o furculita (o trecem putin prin apa rece din cand in cand, pentru a nu se lipi aluatul de ea) apasam in cruce pe bila de aluat . Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 10-15 minute.

DSC_0009 DSC_0011 DSC_0014 DSC_0012 DSC_0013

 

DSC_0061DSC_0041

 

Spor la pregatit reteta ! 🙂

 

 

Please follow and like us:
error10
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email10