Fursecuri cu cocos

DSC_0061

Ingrediente :

3 oua

150 g zahar

200 g cocos

2 lg faina

 

Mod de preparare :

Mixam spuma ouale cu zaharul, apoi adaugam cocos-ul amestecat cu faina. Omogenizam si facem bile (din cand in cand ne udam palmele) pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Cu o furculita (o trecem putin prin apa rece din cand in cand, pentru a nu se lipi aluatul de ea) apasam in cruce pe bila de aluat . Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 10-15 minute.

DSC_0009 DSC_0011 DSC_0014 DSC_0012 DSC_0013

 

DSC_0061DSC_0041

 

Spor la pregatit reteta ! 🙂

 

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Fursecuri cu ciocolata si m&m

Fursecuri cu ciocolata si m&m

Ingrediente : 2 oua 50 g zahar 100 g zahar brun 50 ml ulei (sau unt topit) esenta de vanilie 300 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 50 g ciocolata neagra tocata 200 g bomboane m&m cu arahide   Mod de preparare :  Intr-un castron mixam ouale cu zaharul si...