Fursecuri cu ciocolata

DSC_0066

Ingrediente :

2 oua

150 g zahar

50 ml ulei (sau unt topit)

300 g faina

1 plic praf de copt (10 g)

esenya de vanilie

100 g ciocolata milka dessert tocata

 

Mod de preparare :

Mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam uleiul (sau untul topit si racorit), treptat ca la maioneza, esenta de vanilie, apoi faina amestecata cu praful de copt. Incorporam ciocolata tocata (am folosit ciocolata Milka dessert ) . Tinem ciocolata la frigider pentru a se putea taia usor.

DSC_007910 DSC_0080 DSC_0081 DSC_0082

Cu o lingura sau lingurita punem gramajoare in tava tapetata cu hartie de copt, la distanta unele de altele .  Sau putem proceda astfel : formam bile, apoi le turtim usor pentru a forma niste discuri. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 15 minute. Depinde de cuptor. Atentie sa nu ii ardem.

DSC_0083 DSC_0084

DSC_0066

DSC_0074

DSC_0056

Spor la pregatit reteta ! 🙂

Super mega buni !

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

2 Comentarii

  1. cozia

    mie imi place sa arhivez in pdf retetele de aici dar de la o vreme as vrea sa stii ca mi se blocheaza calculatorul cand vreau sa copiez.
    ceva se intampla aici la tine fiindca desigur eu imi iau retete si de pe alte bloguri culinare si nu e nici o problema.
    oricum la ultimele 3 retete am copiat in word. dar…

    Răspuns
    • miremirc

      nu stiu ce sa spun… la mine e ok… voi verifica.

      Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6