Ingrediente :
150 g faina
40 g amidon alimentar
1/2 lgt praf de copt
un praf de sare
2 lg cacao
80 g zahar pudra cu aroma de vanilie
125 g unt (80%)
2 galbenusuri
Decor :
2-3 lg zahar
1 borcan mic nutella
Mod de preparare :
Intr-un castron punem toate ingredientele si le framantam cu mainile pana formam o bila de aluat. Invelim in folie alimentara si dam la frigider pentru circa 30 minute. Din bila de aluat luam cate 16 g si formam bilute. Mi-au iesit 40 de fursecuri. Jumatate de biluta o trecem prin zahar, asezam in tava cu hartie de copt, apoi cu coada unei linguri de lemn sau un tub de sticla in care a fost o pastaie de vanilie ,formam o gropita. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, timp de 15 minute. Lasam sa se raceasca, apoi cu o lingurita punem nutella in fiecare gropita din fursecuri.
Foarte bune si rapide ! Spor la prajiturit !!! 🙂
Sursa : http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/fursecuri-cu-ciocolata-i-5413
0 Comentarii