Fursecuri cu cacao si nutella

Fursecuri cu cacao si nutella

Fursecuri cu cacao si nutella

 

Ingrediente :

150 g faina

40 g amidon alimentar

1/2 lgt praf de copt

un praf de sare

2 lg cacao

80 g zahar pudra cu aroma de vanilie

125 g unt (80%)

2 galbenusuri

 

Decor :

2-3 lg zahar

1 borcan mic  nutella

 

Mod de preparare
Fursecuri cu cacao si nutella :

Intr-un castron punem toate ingredientele si le framantam cu mainile pana formam o bila de aluat. Invelim in folie alimentara si dam la frigider pentru circa 30 minute. Din bila de aluat luam cate 16 g si formam bilute. Mi-au iesit 40 de fursecuri. Jumatate de biluta o trecem prin zahar, asezam in tava cu hartie de copt, apoi cu coada unei linguri de lemn sau un tub de sticla in care a fost o pastaie de vanilie ,formam o gropita. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, timp de 15 minute. Lasam sa se raceasca, apoi cu o lingurita punem nutella in fiecare gropita din fursecuri.

dsc_0260

dsc_0269

dsc_0271

dsc_0272

Fursecuri cu cacao si nutella

Fursecuri cu cacao si nutella

Fursecuri cu cacao si nutella

Fursecuri cu cacao si nutella

Fursecuri cu cacao si nutella

 

Foarte bune si rapide !

Spor la prajiturit !!! 🙂

 

Sursa mea de inspiratie:

http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/fursecuri-cu-ciocolata-i-5413

 

Alte retete de fursecuri :

Islere

Biscuiti ciupercute

Cornulete cu mac- Mohnkipferl

 

 

Please follow and like us:
error10
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email10