Fursecuri (biscuiti) spirale

DSC_0095

 

Ingrediente :

200 g unt (80%)

150 g zahar pudra

2 galbenusuri

200 g faina

130 g amidon alimentar

1 plic praf de copt (10 g)

1 lg otet (sau zeama de lamaie)

2 lg cacao

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam untul impreuna cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile pe rand, mixand, faina amestecata cu amidonul alimentar, iar la final  praful de copt stins in otet sau zeama de lamaie. Framantam putin cat sa se omogenizeze ingredientele si impartim in 2. O parte ramane alba, iar cealalta o amestecam cu pudra de cacao. Formam 2 bile pe care le lasam circa 15 minute la frigider, invelite in folie alimentara.

DSC_0020 DSC_0021 DSC_0023 DSC_0024

 

Scoatem bilele de la rece, le desfacem de folie si le intindem cu sucitorul pe folia in care au fost invelite.

DSC_0005

Marginile le aranjam cu mainile. Cu multa grija, asezam foaia de aluat cu cacao peste cea alba.

DSC_0006

Indepartam folia de deasupra, si rulam cat putem de strans aluatul , ajutandu-ne de folia de dedesubt. Cu un cutit ascutit, taiem felii egale din rulada obtinuta, pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

DSC_0007

 

DSC_0008

Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 8-10 minute. Atentie multa pentru ca se ard .

DSC_0009

DSC_0130

DSC_0143

DSC_0095

 

DSC_0121

 

Absolut deliciosi ! 🙂

 

Please follow and like us:
error10
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email10