Ingrediente :
170 g faina
1/4 lgt praf de copt
un praf de sare
90 g zahar pudra
1 plic zahar vanilat
140 g unt rece (80%)
2 galbenusuri
70 g mac
100-150 g ciocolata alba
Mod de preparare :
Mixam cu robotul de tocat urmatoarele ingrediente : faina amestecata cu praful de sare, zaharul pudra, praful de copt, zaharul vanilat si untul rece. Adaugam apoi galbenusurile de ou si macul. Omogenizam, formam o bila de aluat pe care o invelim in folie si o dam la frigider pentru 1 ora.
Bila de aluat o impartim in 2 formam 2 suluri de aluat, din care taiem cu cutitul bucatele, apoi formam cornuletele, indoind putin colturile.
Asezam cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt . Coacem in cuptorul preincalzit, la 200 grade Celsius, circa 7 minute. Verificam sa nu se arda.
Dupa ce cornuletele s-au racit, trecem colturile prin ciocolata alba topita.
Spor la preagatit reteta ! Super extra delicioase cornuletele !! 🙂
0 Comentarii