Cake pops cu biscuiti Oreo

DSC_0735

Ingrediente :

176 g biscuiti Oreo

100 g crema de branza (Amlette, Philadelphia…)

 

250 g ciocolata alba

decoratiuni de ciocolata, de cacao

decoratiuni colorate

biscuiti oreo sfaramati

 

bete de frigarui sau de plastic

 

Mod de preparare :

Biscuitii Oreo ii macinam cu robotul, apoi ii amestecam cu crema de branza. Formam bilute mici de compozitie, pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Infigem cate un betigas (eu am taiat 1 bat de frigarui in 2) in fiecare bila neagra. Eu am obtinut 35 bile.

DSC_0723 DSC_0724 DSC_0727

Dam tava la congelator pentru circa 20 minute.

Ciocolata alba o topim pe baie de abur, apoi fiecare biluta neagra o trecem prin ea. Scurgem surplusul de ciocolata, invartind betigasul , apoi presaram diverse bombonele colorate sau decoratiuni de cacao, chiar biscuiti sfaramati de oreo sau le lasam simple.  Bilutele negre trebuie sa fie in permanenta reci. Daca se inmoaie le dam din nou la congelator. Ciocolata se poate reincalzi pe baie de abur.

DSC_0730

DSC_0735

DSC_0744

DSC_0762

DSC_0801 DSC_0785

 

Absolut delicioase bombonelele  !!  🙂  Spor la prajiturit !!!

 

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Confirmări/Notificări

  1. Cake Pops cu biscuiti – My Blog - […] pregatit impreuna cu copiii, chiar daca factorul glamour are de suferit oarecum.. Sursa inspiratiei:aici. Ingrediente Biscuiti Oreo- 176 g…
  2. Cake Pops cu biscuiti – Alexandra’s kitchen - […] pregatit impreuna cu copiii, chiar daca factorul glamour are de suferit oarecum.. Sursa inspiratiei:aici. Ingrediente Biscuiti Oreo- 176 g…
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4