Braduti cu rom si visine

Ingrediente :

100 g nuci macinate

150 g biscuiti simpli macinati

100 g zahar pudra cu aroma de vanilie

100 g ciocolata neagra rasa sau tocata marunt

4 lg rom

4 lg gem de caise

 

visine din visinata

70 g cocos pentru tavalit

 

Mod de preparare :

Intr-un castron punem toate ingredientele si le amestecam . Formam bile putin mai mari decat o nuca, in care punem cate 1 visina din visinata; trecem bilele prin cocos, apoi le asezam in forma (este strecuratoarea de lamai).

 

Foarte rapide si delicioase 🙂 Spor !!

 

Inspiratie pentru model : http://www.farfuriavesela.ro/2016/12/braduti-cu-visine.html

 

Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7