Bradut din turta dulce cu miere

Reteta e aceeasi de la https://miremirc.ro/2016/12/04/turta-dulce-cu-miere-glazurata/, doar ca aluatul l-am intins cu sucitorul pe masa cu multa faina si am decupat stelute (setul meu contine 9 stelute ) de diferite dimensiuni. Am copt stelutele in tava mare de aragaz (la distanta unele de altele, deoarece vor creste ), tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit , la 180 grade Celsius, circa 10-12 minute.

Lipim stelutele pornind de la cea mai mare pana la cea mai mica, unele peste altele. Din ingrediente mi-au iesit circa 3 brazi din 9 stelute .

       Decoram bradul dupa propria imaginatie , cu creioane de la DrOetker sau cu albus de ou batut spuma cu zahar, zeama de lamaie si colorant alimentar si diferite ornamente colorate .

 

 

Spor la prajiturit ! 🙂

Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

3 Comentarii

  1. Adela Craciun

    Cum faci sa lipesti stelutele una de cealalta? La mine nu prea stau si pica bradul

    Răspuns
    • miremirc

      Le-am lipit cu putina ciocolata topita sau cu creioane de la Dr.Oetker.

      Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email7