Reteta e aceeasi de la https://miremirc.ro/2016/12/04/turta-dulce-cu-miere-glazurata/, doar ca aluatul l-am intins cu sucitorul pe masa cu multa faina si am decupat stelute (setul meu contine 9 stelute ) de diferite dimensiuni. Am copt stelutele in tava mare de aragaz (la distanta unele de altele, deoarece vor creste ), tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit , la 180 grade Celsius, circa 10-12 minute.
Lipim stelutele pornind de la cea mai mare pana la cea mai mica, unele peste altele. Din ingrediente mi-au iesit circa 3 brazi din 9 stelute .
Decoram bradul dupa propria imaginatie , cu creioane de la DrOetker sau cu albus de ou batut spuma cu zahar, zeama de lamaie si colorant alimentar si diferite ornamente colorate .
Spor la prajiturit ! 🙂
Cum faci sa lipesti stelutele una de cealalta? La mine nu prea stau si pica bradul
Le-am lipit cu putina ciocolata topita sau cu creioane de la Dr.Oetker.
Multumesc, o sa incerc asa!