Biscuiti uriasi cu dovleac si ciocolata

Ingrediente :

100 g unt

70 g zahar brun

30 g zahar

esenta de vanilie

100 g piure de dovleac

1 ou

300 g faina

1 lgt praf de copt

un praf de sare

120 g ciocolata neagra sau cu lapte

 

Mod de preparare :

Intr-un castron amestecam untul moale de la temperatura camerei, zaharul brun, zaharul si esenta de vanilie; adaugam piureul de dovleac copt, oul, sarea, faina amestecata cu praful de copr, apoi ciocolata tocata grosier. Framantam un aluat moale, pe care il impartim in 12 bucati. Fiecare bucata o intindem cu mainile in tava tapetata cu hartie de copt, formand biscuiti uriasi. Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 15-20 minute.

 

Lasam biscuitii sa se raceasca, apoi servim.

Foarte foarte buni . Spor la prajiturit ! 🙂

 

Sursa : http://kanelaylimon.blogspot.ro/search/label/Calabaza

Please follow and like us:
error5
fb-share-icon0
fb-share-icon20

2 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email5