Ingrediente :
100 g unt
70 g zahar brun
30 g zahar
esenta de vanilie
100 g piure de dovleac
1 ou
300 g faina
1 lgt praf de copt
un praf de sare
120 g ciocolata neagra sau cu lapte
Mod de preparare :
Intr-un castron amestecam untul moale de la temperatura camerei, zaharul brun, zaharul si esenta de vanilie; adaugam piureul de dovleac copt, oul, sarea, faina amestecata cu praful de copr, apoi ciocolata tocata grosier. Framantam un aluat moale, pe care il impartim in 12 bucati. Fiecare bucata o intindem cu mainile in tava tapetata cu hartie de copt, formand biscuiti uriasi. Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 15-20 minute.
Lasam biscuitii sa se raceasca, apoi servim.
Foarte foarte buni . Spor la prajiturit ! 🙂
Sursa : http://kanelaylimon.blogspot.ro/search/label/Calabaza
Wow! Nu m-am gandit niciodata la combinatia asta, mi se pare tare interesanta.
E delicoasa combinatia 🙂