Biscuiti dulci cu branza de vaci

Ingrediente :

140 g unt (80%)

2 oua

450 g branza de vaci grasa

340 g faina

2 lgt praf de copt (10 g)

un praf de sare

 

zahar tos

 

Mod de preparare :

Intr-un castron punem ouale, sarea, branza de vaci si untul rece ras pe razatoare. Framantam putin, apoi cernem faina si praful de copt; framantam putin, un aluat care nu se mai lipeste pe maini. Daca mai este nevoie mai adaugam faina, dar nu foarte multa. Punem aluatul intr-o punga, la frigider pentru minim 3 ore sau de seara pana dimineata. Aluatul il impartim in 2 si intindem cu sucitorul, pe o foaie de copt pe care am presarat faina, aluatul, intr-o foaie cu grosimea de jumatate de cm. Presaram cu zahar deasupra, trecem usor cu sucitorul, apoi taiem dreptunghiuri. Asezam biscuitii in tava mare de aragaz, tapetata cu hartie de copt. Coacem in cuptorul preincalzit, la 190 grade Celsius, pana se rumenesc deasupra .Mie mi-au iesit 2 tavi de aragaz pline.

Lasam biscuitii sa se raceasca, apoi ii servim.

 

 

Foarte, foarte bune ! Pentru cine se hotaraste sa pregateasca reteta este necesar sa se faca portie dubla .

Spor la prajiturit ! 🙂

 

Sursa

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4