Biscuiti cu nuci


Ingrediente :
200 g zahar pudra
un praf de sare
2 oua
250 g faina
50 ml cafea espresso (neindulcita)
100 g nuci taiate
1 lgt praf de copt
1 lgt otet

Citeste mai mult … >>>

Decor :
50 g ciocolata cu lapte

Mod de preparare :
Intr-un castron mixam spuma zaharul pudra, praful de sare si cele 2 oua. Adaugam faina, cafeaua racita, praful de copt stins in otet, iar la final nucile taiate.

 
 
 

Cu ajutorul unei lingurite, formam gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor (preincalzit) pentru circa 15 minute. Scoatem tava din cuptor, lasand biscuitii sa se raceasca in ea.

 

  Decor : punem ciocolata intr-o punga si o introducem in apa fiarta, timp de 3-4 minute, adica pana cand ciocolata se topeste. Scoatem punga din apa fiarta si o lasam sa se racoreasca (4-5 minute) .Taiem cu o foarfeca un coltisor mic de punga si formam liniute peste biscuiti. Simplu de tot ! 🙂

 

Biscuitii cu nuci sunt simplu de realizat si excelent de buni .Trebuie sa-i incercati  😉 altfel nu ma credeti !

 
 
Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6