Biscuiti cu cacao

Ingrediente :
100 g unt
80 g zahar pudra
1 ou
180 g faina
coaja rasa de la 1 lamaie
50 g cacao

Citeste mai mult … >>>

Decor :
50 g ciocolata alba (sau creion alb Dr.Oetker)
1-2 lg zahar pudra

Mod de preparare :
Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi oul, faina si pudra de cacao.; la sfarsit coaja rasa de lamaie. Framantam 1-2 minute, apoi intindem aluatul cu sucitorul si decupam stelute sau alte forme. Aceste forme le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 10 minute.

 
 
 
 
 

Lasam stelutele sa se raceasca, apoi le decoram cu creionul alb de la Dr.Oetker sau cine doreste poate topi 50 g ciocolata alba si decora dupa imaginatie. 🙂

Aici avem stelute decorate de copiii mei dragi si scumpi 🙂

Eu am decupat si braduti pe care am presarat zahar pudra, imediat ce i-am scos din cuptorul incins.

 
Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

4 Comentarii

  1. adnia

    ce frumosi au iesit!

    Răspuns
  2. Haplea

    Foarte frumosi biscuitii!

    Răspuns
  3. Flori

    Foarte frumos ai pictat fursecurile! 🙂
    Sarbatori fericite iti doresc!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6