Biscuiti ciupercute
Ingrediente :
150 g zahar pudra cu aroma de vanilie
200 g unt (80%)
2 oua
460 g faina
40 g amidon alimentar
1 plic praf de copt (10 g)
1 lg cacao
Mod de preparare Biscuiti ciupercute :
Intr-un castron mixam untul moale de la temparatura camerei cu zaharul pudra, adaugam cate um ou pe rand, mixand mai departe, iar apoi adaugam faina , amidonul si praful de copt cernute. Framantam foarte putin cat sa obtinem un aluat, apoi il invelim in folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.
Din aluat luam bucati mici de aluat si formam bilute pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei guri de sticlute, pe care o trecem prin cacao, apasam fiecare bila de aluat in centru. Putem folosi o sticluta de esenta de vanilie de exemplu. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 10-15 minute.
Rapide, usoare si delicioase. 🙂
Sursa mea : http://divainbucatarie.ro/2015/05/26/biscuiti-ciupercute-2/
Alte retete de biscuiti :
Arata super senzational :-). Nu mi-ar fi dat prin cap sa fac asa ceva. Love it!
Multumim pentru reteta. Arata super. Felicitari!
cu mult drag 🙂