Biscuiti ciupercute

Biscuiti ciupercute

Biscuiti ciupercute

 

Ingrediente :

150 g zahar pudra cu aroma de vanilie

200 g unt (80%)

2 oua

460 g faina

40 g amidon alimentar

1 plic praf de copt (10 g)

 

1 lg cacao

 

Mod de preparare Biscuiti ciupercute  :

Intr-un castron mixam untul moale de la temparatura camerei cu zaharul pudra, adaugam cate um ou pe rand, mixand mai departe, iar apoi adaugam faina , amidonul si praful de copt cernute. Framantam foarte putin cat sa obtinem un aluat, apoi il invelim in folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.

DSC_0649 DSC_0650 DSC_0656

Din aluat luam bucati mici de aluat si formam bilute pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei guri de sticlute, pe care o trecem prin cacao, apasam fiecare bila de aluat in centru. Putem folosi o sticluta de esenta de vanilie de exemplu. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 10-15 minute.

DSC_0661

DSC_0663

DSC_0667

Biscuiti ciupercute

Biscuiti ciupercute

 

Biscuiti ciupercute

Biscuiti ciupercute

 

 

Rapide, usoare si delicioase. 🙂

Sursa mea : http://divainbucatarie.ro/2015/05/26/biscuiti-ciupercute-2/

 

Alte retete de biscuiti :

Fursecuri (biscuiti) spirale

Biscuiti cu lamaie

Biscuiti sah

 

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

3 Comentarii

  1. Gabriela

    Arata super senzational :-). Nu mi-ar fi dat prin cap sa fac asa ceva. Love it!

    Răspuns
  2. lidia liana

    Multumim pentru reteta. Arata super. Felicitari!

    Răspuns

Confirmări/Notificări

  1. Fursecuri ciupercuțe – Alexandra’s kitchen - […] Sursa. […]
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors

Cornulete cu bors Ingrediente : 500 g faina 7 g drojdie uscata 1 lg zahar un praf de sare esenta de vanilie 200 ml ulei 125 ml bors   Umplutura : rahat Decor: zahar pudra   Mod de preparare Cornulete cu bors : Intr-un castron cernem faina si adaugam restul...

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4