Biscuiti ciupercute

 

DSC_0680

Ingrediente :

150 g zahar pudra cu aroma de vanilie

200 g unt (80%)

2 oua

460 g faina

40 g amidon alimentar

1 plic praf de copt (10 g)

 

1 lg cacao

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam untul moale de la temparatura camerei cu zaharul pudra, adaugam cate um ou pe rand, mixand mai departe, iar apoi adaugam faina , amidonul si praful de copt cernute. Framantam foarte putin cat sa obtinem un aluat, apoi il invelim in folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.

DSC_0649 DSC_0650 DSC_0656

Din aluat luam bucati mici de aluat si formam bilute pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei guri de sticlute, pe care o trecem prin cacao, apasam fiecare bila de aluat in centru. Putem folosi o sticluta de esenta de vanilie de exemplu. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 10-15 minute.

DSC_0661

DSC_0663

DSC_0667

 

DSC_0683

DSC_0680

 

DSC_0700

DSC_0730

 

Rapide, usoare si delicioase. 🙂

Sursa mea : http://divainbucatarie.ro/2015/05/26/biscuiti-ciupercute-2/

3 Comentarii

  1. Gabriela

    Arata super senzational :-). Nu mi-ar fi dat prin cap sa fac asa ceva. Love it!

    Răspuns
  2. lidia liana

    Multumim pentru reteta. Arata super. Felicitari!

    Răspuns

Confirmări/Notificări

  1. Fursecuri ciupercuțe – Alexandra’s kitchen - […] Sursa. […]
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TRAFIC

Live visitors
965
1143
Visitors Today

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

Fursecuri cu ciocolata si m&m

Fursecuri cu ciocolata si m&m

Ingrediente : 2 oua 50 g zahar 100 g zahar brun 50 ml ulei (sau unt topit) esenta de vanilie 300 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 50 g ciocolata neagra tocata 200 g bomboane m&m cu arahide   Mod de preparare :  Intr-un castron mixam ouale cu zaharul si...

Pin It on Pinterest