Biscuiti si fursecuri
Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken

Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80%   Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...

citește mai mult
Fursecuri confetti

Fursecuri confetti

Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti   Decor : zahar pudra   Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...

citește mai mult
Fursecuri spirala cu scortisoara

Fursecuri spirala cu scortisoara

Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...

citește mai mult
Fursecuri cu ciocolata si m&m

Fursecuri cu ciocolata si m&m

Ingrediente : 2 oua 50 g zahar 100 g zahar brun 50 ml ulei (sau unt topit) esenta de vanilie 300 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 50 g ciocolata neagra tocata 200 g bomboane m&m cu arahide   Mod de preparare :  Intr-un castron mixam ouale cu zaharul si...

citește mai mult
Biscuiti dulci cu branza de vaci

Biscuiti dulci cu branza de vaci

Ingrediente : 140 g unt (80%) 2 oua 450 g branza de vaci grasa 340 g faina 2 lgt praf de copt (10 g) un praf de sare   zahar tos   Mod de preparare : Intr-un castron punem ouale, sarea, branza de vaci si untul rece ras pe razatoare. Framantam putin, apoi...

citește mai mult
Cornulete fragede cu gem

Cornulete fragede cu gem

Cornulete fragede cu gem   Ingrediente : 500 g faina 200 g unt 1 galbenus 6 lg zahar 1 plic praf de copt (10 g) 1 lgt otet 200 ml smantana un praf de sare   Umplutura : gem de capsuni cu visine   zahar pudra   Mod de peparare : Framantam toate...

citește mai mult
Fursecuri cu gem si zahar pudra

Fursecuri cu gem si zahar pudra

Ingrediente : 400 g faina 200 g unt (80%) 80 g zahar pudra 50 g nuci macinate 1 fiola esenta de vanilie 50 ml lapte 2 oua mici 1 plic praf de copt (10 g) gem de prune, caise, zmeura, capsuni zahar pudra Mod de preparare : Cernem faina intr-un castron, adaugam untul...

citește mai mult
Braduti cu rom si visine

Braduti cu rom si visine

Ingrediente : 100 g nuci macinate 150 g biscuiti simpli macinati 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie 100 g ciocolata neagra rasa sau tocata marunt 4 lg rom 4 lg gem de caise   visine din visinata 70 g cocos pentru tavalit   Mod de preparare : Intr-un...

citește mai mult
Fursecuri negrese

Fursecuri negrese

Ingrediente : 180 g ciocolata neagra (70%) 40 g unt 110 g zahar pudra 2 oua 1 lgt ness 1 fiola esenta de vanilie 50 g faina 150 g picaturi de ciocolata   Mod de preparare : Untul si ciocolata (eu am avut doar ciocolata neagra 50 % cacao) le topim pe baie de...

citește mai mult
Potcoave cu stafide si rom

Potcoave cu stafide si rom

Aluat : 300 g faina 1/2 lgt praf de copt 1 lg zeama de lamaie 130 g zahar 1 plic zahar vanilat Bourbon (6 g) 150 g unt moale 1 ou 100 g stafide 50 ml rom   Glazura : 80 g zahar pudra 3 lg rom   Mod de preparare : Stafidele le punem intr-un castron si le...

citește mai mult
Paleuri cu strawberry curd si crema de branza

Paleuri cu strawberry curd si crema de branza

Aluat : 4 oua 250 g zahar 250 ml ulei 1 lgt praf de copt zeama de la 1/2 lamaie coaja rasa de la 1 lamaie 400 g faina   Strawberry curd 1 portie   Crema de branza : 150 g crema de branza 150 ml frisca lichida (sau smantana pentru frisca) 2 lg zahar pudra...

citește mai mult
Paleuri cu crema de ciocolata

Paleuri cu crema de ciocolata

Aluat : 4 oua 250 g zahar 250 ml ulei (sau unt topit) 1/2 zeama de la 1 lamaie 1 plic coaja rasa portocala Finesse (6 g) 1 lgt praf de copt 400 g faina   Crema : 200 ciocolata 200 g smantana pentru frisca   Glazura : 50 g ciocolata cu lapte   Mod de...

citește mai mult
Fursecuri flori

Fursecuri flori

Ingrediente : 300 g faina 200 g unt (80%) 100 g zahar pudra   samburi de migdale decojiti gem de caise   Uns deasupra : 1 galbenus 1 lg lapte   Mod de preparare : Framantam untul moale cu zaharul pudra, apoi adaugam faina cernuta ; framantam cat sa...

citește mai mult
Biscuiti cu unt de arahide imprimati

Biscuiti cu unt de arahide imprimati

Ingrediente : 100 g unt moale 75 g zahar pudra 1 ou esenta de vanilie 100 g unt de arahide 250 g faina   Nutella   Mod de preparare :  Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi untul de arahide, oul, esenta de vanilie si la...

citește mai mult
Bile cu rom

Bile cu rom

Ingrediente : 100 g nuci macinate 150 g biscuiti simpli 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie 100 g ciocolata neagra rasa sau tocata marunt 4 lg rom 4 lg gem de prune   Tavalit : 50 g cocos   Mod de preparare : Intr-un castron punem tote ingredientele;...

citește mai mult
Bete cu migdale si ciocolata

Bete cu migdale si ciocolata

Ingrediente : 220 g faina 150 g migdale macinate 1 lgt esenta de migdale 100 g zahar pudra 200 g unt   100 g ciocolata cu lapte 100 g ciocolata neagra   Mod de preparare : Framantam din toate ingredientele, cu exceptia ciocolatei, un aluat moale. Invelim...

citește mai mult
Biscuiti uriasi cu dovleac si ciocolata

Biscuiti uriasi cu dovleac si ciocolata

Ingrediente : 100 g unt 70 g zahar brun 30 g zahar esenta de vanilie 100 g piure de dovleac 1 ou 300 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare 120 g ciocolata neagra sau cu lapte   Mod de preparare : Intr-un castron amestecam untul moale de la temperatura...

citește mai mult
Bradut din turta dulce cu miere

Bradut din turta dulce cu miere

Reteta e aceeasi de la http://miremirc.ro/2016/12/04/turta-dulce-cu-miere-glazurata/, doar ca aluatul l-am intins cu sucitorul pe masa cu multa faina si am decupat stelute (setul meu contine 9 stelute ) de diferite dimensiuni. Am copt stelutele in tava mare de aragaz...

citește mai mult
Fursecuri Linzer cu mac si lemon curd

Fursecuri Linzer cu mac si lemon curd

Fursecuri Linzer cu mac si lemon curd   Aluat : 500 g faina 300 g unt (80%) 250 g zahar pudra 2 galbenusuri 1 lg mac esenta de vanilie un praf de sare   Lemon curd : 100 ml zeama de lamaie 150 g zahar 2 oua 75 g unt (80%)   Decor : 1 lg zahar pudra...

citește mai mult
Cantuccini-biscuiti cu migdale

Cantuccini-biscuiti cu migdale

Aluat : 400 g faina 250 g zahar 2 oua 3 galbenusuri un praf de sare esenta de migdale coaja rasa de portocala 1 plic praf de copt (10 g) 150 g samburi de migdale   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare : Migdalele in coaja le asezam intr-o tava si le dam la...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6