Triunghiuri cu nuci si ciocolata Nussecken Aluat : 250 g faina 120 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 1,5 lgt praf de copt 2 oua 120 g unt 80% Umplutura : 150 g nuci macinate grosier 150 g alune macinate grosier 130 g unt 80% 130 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 4...
Fursecuri confetti
Ingrediente : 375 g unt moale (80%) 180 g zahar esenta de vanilie (sau 1 pastaie de vanilie) coaja rasa de lamaie 525 g faina 60 g bomboane confetti Decor : zahar pudra Mod de preparare : Intr-un castron mixam untul, cu zaharul, adaugam apoi esenta de...
Fursecuri spirala cu scortisoara
Aluat : 400 g faina 200 g unt 90 g zahar pudra esenta de vanilie un praf de sare 1 plic praf de copt (10 g) 2 oua Umplutura : 1,5 lg scortisoara 70 g zahar Mod de preparare : Aluat : intr-un castron framantam faina, praful de copt, sarea, zaharul pudra si untul moale...
Fursecuri cu ciocolata si m&m
Ingrediente : 2 oua 50 g zahar 100 g zahar brun 50 ml ulei (sau unt topit) esenta de vanilie 300 g faina 1 plic praf de copt (10 g) 50 g ciocolata neagra tocata 200 g bomboane m&m cu arahide Mod de preparare : Intr-un castron mixam ouale cu zaharul si...
Biscuiti dulci cu branza de vaci
Ingrediente : 140 g unt (80%) 2 oua 450 g branza de vaci grasa 340 g faina 2 lgt praf de copt (10 g) un praf de sare zahar tos Mod de preparare : Intr-un castron punem ouale, sarea, branza de vaci si untul rece ras pe razatoare. Framantam putin, apoi...
Cornulete fragede cu gem
Cornulete fragede cu gem Ingrediente : 500 g faina 200 g unt 1 galbenus 6 lg zahar 1 plic praf de copt (10 g) 1 lgt otet 200 ml smantana un praf de sare Umplutura : gem de capsuni cu visine zahar pudra Mod de peparare : Framantam toate...
Fursecuri cu gem si zahar pudra
Ingrediente : 400 g faina 200 g unt (80%) 80 g zahar pudra 50 g nuci macinate 1 fiola esenta de vanilie 50 ml lapte 2 oua mici 1 plic praf de copt (10 g) gem de prune, caise, zmeura, capsuni zahar pudra Mod de preparare : Cernem faina intr-un castron, adaugam untul...
Braduti cu rom si visine
Ingrediente : 100 g nuci macinate 150 g biscuiti simpli macinati 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie 100 g ciocolata neagra rasa sau tocata marunt 4 lg rom 4 lg gem de caise visine din visinata 70 g cocos pentru tavalit Mod de preparare : Intr-un...
Fursecuri negrese
Ingrediente : 180 g ciocolata neagra (70%) 40 g unt 110 g zahar pudra 2 oua 1 lgt ness 1 fiola esenta de vanilie 50 g faina 150 g picaturi de ciocolata Mod de preparare : Untul si ciocolata (eu am avut doar ciocolata neagra 50 % cacao) le topim pe baie de...
Potcoave cu stafide si rom
Aluat : 300 g faina 1/2 lgt praf de copt 1 lg zeama de lamaie 130 g zahar 1 plic zahar vanilat Bourbon (6 g) 150 g unt moale 1 ou 100 g stafide 50 ml rom Glazura : 80 g zahar pudra 3 lg rom Mod de preparare : Stafidele le punem intr-un castron si le...
Paleuri cu strawberry curd si crema de branza
Aluat : 4 oua 250 g zahar 250 ml ulei 1 lgt praf de copt zeama de la 1/2 lamaie coaja rasa de la 1 lamaie 400 g faina Strawberry curd 1 portie Crema de branza : 150 g crema de branza 150 ml frisca lichida (sau smantana pentru frisca) 2 lg zahar pudra...
Paleuri cu crema de ciocolata
Aluat : 4 oua 250 g zahar 250 ml ulei (sau unt topit) 1/2 zeama de la 1 lamaie 1 plic coaja rasa portocala Finesse (6 g) 1 lgt praf de copt 400 g faina Crema : 200 ciocolata 200 g smantana pentru frisca Glazura : 50 g ciocolata cu lapte Mod de...
Fursecuri flori
Ingrediente : 300 g faina 200 g unt (80%) 100 g zahar pudra samburi de migdale decojiti gem de caise Uns deasupra : 1 galbenus 1 lg lapte Mod de preparare : Framantam untul moale cu zaharul pudra, apoi adaugam faina cernuta ; framantam cat sa...
Biscuiti cu unt de arahide imprimati
Ingrediente : 100 g unt moale 75 g zahar pudra 1 ou esenta de vanilie 100 g unt de arahide 250 g faina Nutella Mod de preparare : Mixam untul moale de la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam apoi untul de arahide, oul, esenta de vanilie si la...
Bile cu rom
Ingrediente : 100 g nuci macinate 150 g biscuiti simpli 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie 100 g ciocolata neagra rasa sau tocata marunt 4 lg rom 4 lg gem de prune Tavalit : 50 g cocos Mod de preparare : Intr-un castron punem tote ingredientele;...
Bete cu migdale si ciocolata
Ingrediente : 220 g faina 150 g migdale macinate 1 lgt esenta de migdale 100 g zahar pudra 200 g unt 100 g ciocolata cu lapte 100 g ciocolata neagra Mod de preparare : Framantam din toate ingredientele, cu exceptia ciocolatei, un aluat moale. Invelim...
Biscuiti uriasi cu dovleac si ciocolata
Ingrediente : 100 g unt 70 g zahar brun 30 g zahar esenta de vanilie 100 g piure de dovleac 1 ou 300 g faina 1 lgt praf de copt un praf de sare 120 g ciocolata neagra sau cu lapte Mod de preparare : Intr-un castron amestecam untul moale de la temperatura...
Bradut din turta dulce cu miere
Reteta e aceeasi de la http://miremirc.ro/2016/12/04/turta-dulce-cu-miere-glazurata/, doar ca aluatul l-am intins cu sucitorul pe masa cu multa faina si am decupat stelute (setul meu contine 9 stelute ) de diferite dimensiuni. Am copt stelutele in tava mare de aragaz...
Fursecuri Linzer cu mac si lemon curd
Fursecuri Linzer cu mac si lemon curd Aluat : 500 g faina 300 g unt (80%) 250 g zahar pudra 2 galbenusuri 1 lg mac esenta de vanilie un praf de sare Lemon curd : 100 ml zeama de lamaie 150 g zahar 2 oua 75 g unt (80%) Decor : 1 lg zahar pudra...
Cantuccini-biscuiti cu migdale
Aluat : 400 g faina 250 g zahar 2 oua 3 galbenusuri un praf de sare esenta de migdale coaja rasa de portocala 1 plic praf de copt (10 g) 150 g samburi de migdale Uns deasupra : 1 ou Mod de preparare : Migdalele in coaja le asezam intr-o tava si le dam la...
Comentarii recente