Tarta rustica cu zucchini

DSC_1230

Ingrediente :

425 g dovlecel zucchini

4 oua mari

50 ml ulei

125 g cascaval ras fin

125-150 ml lapte

1 plic praf de copt

150 g faina

sare, piper

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam galbenusurile cu un praf de sare, adaugam uleiul treptat ca la maioneza, cascavalul ras fin, laptele (eu am folosit 150 ml

), sare si piper, faina amestecata cu praful de copt, rondelele subtiri de zucchini, iar la final albusurile mixate spuma tare. Omogenizam, apoi coacem tarta intr-o forma rotunda (d=23 cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorule preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40-50 minute. Facem testul cu scobitoarea.

DSC_1198 DSC_1199 DSC_1211

DSC_1230

DSC_1283

O tarta rapida si absolut delicioasa !

 

Sursa : http://www.lauraadamache.ro/2011/04/tarta-rustica-cu-dovlecei.html#_

 

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4