Tarta aperitiv cu sunca si ardei

Ingrediente :
300 g faina
1 plic drojdie uscata
sare, piper
1 ou
1 ardei rosu
125 g unt topit
100 g cascaval
200 g sunca Praga sau jambon etc…
250 ml smantana

Uns deasupra:
1 ou

 Uns tava :
1 lg ulei

 

Mod de preparare :
Amestecam intr-un castron faina cu drojdia uscata, cu sarea si piperul, apoi adaugam ardeiul , sunca si cascavalul taiate bucatele mici, untul topit, smantana si oul si omogenizam compozitia.

Lasam compozitia sa se odihneasca 1 ora, apoi o turnam intr-o forma de tarta unsa cu ulei sau in forme de briose unse cu ulei . Deasupra ungem cu oul batut si dam la cuptor pentru circa 30 minute.

Scoatem din cuptortarta, o lasam cateva minute sa se racoreasca, apoio  putem servi calda sau rece alaturi de o salata de cruditati.

Incercati-o cu incredere pentru ca este super gustoasa !

Sursa : Amalia

Please follow and like us:
error11
fb-share-icon0
fb-share-icon20

9 Comentarii

  1. Delicious Flavours

    Hmmm, ce bine ar merge tarta asta in pauza de masa 😛
    O zi frumoasa, pup!

    Răspuns
  2. Miha

    Faina tarta! 😉

    Răspuns
  3. Anonymous

    Inca o reteta minunata, pe care am incercat-o atat eu, cat si mama! Sigur o s-o mai fac, pentru ca e buna de luat la pachet cand am multe cursuri.
    Iulia

    Răspuns
  4. Daniela

    Bună dimineața! Nu am unt acasă, îl pot înlocui cu margarină? Dar smântâna cu iaurt? Merci ☺️

    Răspuns
    • miremirc

      poti inlocui untul cu margarina si smantana cu iaurt ; te astept cu pareri si cu o poza 🙂

      Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email11