Rulada din piept de pui si legume

DSC_0332

Ingrediente :

1 piept de pui mare

1 ou

1 morcov

4 catei usturoi

sare, piper

 

1/2 punga legume mexicane congelate

 

Mod de preparare :

Macinam pieptul de pui . Peste el adaugam oul, morcovul dat pe razatoarea mica, sare, piper si usturoi ras . Omogenizam si intindem pe o hartie pergament unsa cu ulei cmpozitia. peste ea adaugam legumele mexicane congelate. Rulam strans in hartia pergament si asezam intr-o forma de copt in care punem apa pana la jumatatea ruladei. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 30 minute. Scoatem apoi hartia pergament si lasam sa mai stea in cuptor circa 10 minute, dar daca mai exista apa in tava o aruncam.

DSC_0316 DSC_0318 DSC_0320

DSC_0332 DSC_0324

Rapida si usor de facut ! Spor la gatit ! 🙂

Sursa : http://myraskitchen.blogspot.ro/2012/11/rulada-din-piept-de-pui-cu-legume.html

 

 

Please follow and like us:
error5
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email5