Rulada cu spanac si sunca

Ingrediente :
250 g frunze spanac proaspat
5 oua
100 g faina
80 ml lapte
1 catel usturoi
sare
piper
un praf  nucsoara macinata (optional)
4-6 felii sunca

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare :
Spalam spanacul, apoi il rupem cu mainile in bucati mai mici.
Amestecam galbenusurile cu faina si laptele, apoi adaugam sarea, piperul si praful de nucsoara (cine doreste). Omogenizam  bine.

Galbenusurile le incorporam peste albusurile batute spuma .Amestecam cu o lingura, apoi adaugam spanacul .

Rasturnam amestecul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt (26*38 cm) si coacem la foc mediu, timp de 15-20 minute.

Peste rulada scoasa din cuptor, asezam felii de sunca (4 sau 6 , dupa gustul fiecaruia) si rulam pe lungime.

Taiem imediat cu un cutit bine ascutit, fixam cu scobitori feliile si servim. Rulada este buna atat calda cat si rece.

Noi am papat rulada alaturi de paine prajita si salata de rosii. Pofta buna ! 🙂

3 Comentarii

  1. Simona

    Buna si extrem de aspectoasa pe un platou cu aperitive!
    Pup

    Răspuns
  2. Cristina

    Minunata!!! Este genul de rulada pe care as vrea sa o mananc in fiecare dimineata!

    Răspuns
  3. Paula Gafitescu

    Minunata!!! M-a cucerit din prima, are tot ce-mi place mie…si arata bestial 😉

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor, ungem cu ketchup , presaram oregano, asezam...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...