Rulada cu spanac si sunca

Ingrediente :
250 g frunze spanac proaspat
5 oua
100 g faina
80 ml lapte
1 catel usturoi
sare
piper
un praf  nucsoara macinata (optional)
4-6 felii sunca

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare :
Spalam spanacul, apoi il rupem cu mainile in bucati mai mici.
Amestecam galbenusurile cu faina si laptele, apoi adaugam sarea, piperul si praful de nucsoara (cine doreste). Omogenizam  bine.

Galbenusurile le incorporam peste albusurile batute spuma .Amestecam cu o lingura, apoi adaugam spanacul .

Rasturnam amestecul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt (26*38 cm) si coacem la foc mediu, timp de 15-20 minute.

Peste rulada scoasa din cuptor, asezam felii de sunca (4 sau 6 , dupa gustul fiecaruia) si rulam pe lungime.

Taiem imediat cu un cutit bine ascutit, fixam cu scobitori feliile si servim. Rulada este buna atat calda cat si rece.

Noi am papat rulada alaturi de paine prajita si salata de rosii. Pofta buna ! 🙂

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
fb-share-icon20

3 Comentarii

  1. Simona

    Buna si extrem de aspectoasa pe un platou cu aperitive!
    Pup

    Răspuns
  2. Cristina

    Minunata!!! Este genul de rulada pe care as vrea sa o mananc in fiecare dimineata!

    Răspuns
  3. Paula Gafitescu

    Minunata!!! M-a cucerit din prima, are tot ce-mi place mie…si arata bestial 😉

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email4