Patratele cu dovlecei si morcovi
IMG_9926
Ingrediente :
5 oua
110 ml ulei
120 g faina
5 g praf de copt (1/2 plic)
500 g dovlecei zucchini 
150 g morcovi
150 g branza de vaca maturata (sau cascaval, telemea etc)
1 ceapa mica
1-2 lgt rase de sare
piper
 
Mod de preparare :
       Mixam ouale timp de 3 minute, adaugam apoi uleiul treptat ca la maioneza, mixand mereu circa 5 minute. Cu o lingura amestecam incet, cu miscari circulare, faina amestecata cu praful de copt (cernute), apoi zucchini ras, morcovul ras, branza rasa, ceapa rasa (toate leumele rase pe razatoarea cu ochiuri mari ), sarea si piperul. Compozitia obtinuta o turnam in tava (20*30 cm sau chiar 23*23 cm) tapetata cu hartie de copt si o coacem la 180 grade, circa 30 minute (pana se rumeneste usor deasupra).  
 
IMG_9906
IMG_9907
IMG_9908
IMG_9909 IMG_9910
      Lasam sa se raceasca, apoi o portionam si servim. 
 
IMG_9926
 
Absolut delicioasa si super rapida de facut. 🙂
Spor la incercat reteta!
 
Sursa mea : http://iulianaflorentina.blogspot.ro/2013/10/patratele-cu-dovlecei-si-morcovi.html
Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6