Pancakes cu sunca si branza

IMG_5614

Ingrediente :
2 oua
100 ml lapte
2 lg smantana
200 g faina
1/2 lgt praf de copt
80 g sunca Praga (sau bacon prajit, kaiser prajit, salam etc…)
60 g branza de burduf (sau cascaval, telemea, cas …)
1 lg marar proaspat tocat
sare
piper

ulei pentru prajit

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare :
Intr-un castron spargem ouale si le batem putin cu furculita, adaugam apoi laptele, smantana, faina amestecata cu praful de copt, mararul tocat, sunca taiata bucatele, branza de burduf sfaramata cu degetele, sare si piper. Omogenizam amestecul cu ajutorul unei linguri.

Punem cate 1 lingura plina de compozitie, in uleiul incins, aranjand putin sa fie rotunda compozitia. Coacem Pancakes-urile pe ambele parti, apoi le scoatem pe un prosop de hartie absorbant. Cat timp le prajim, trebuie sa completam cu ulei.

Mi-au iesit 15 bucati.
Servim Pancakes-urile langa iaurt sau o salata de cruditati sau fiecare cum doreste 🙂
Pofta buna !

Inspiratia .

Please follow and like us:
error6
fb-share-icon0
fb-share-icon20

1 Comentariu

  1. mirela

    Faorte bune,bunica ne facea cu mere sau nuci,in varaianta dulce si le spuneam „TURCE”,delicioase!!!

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval

Cornulete cu cascaval Aluat : 300 g faina 1 lgt sare 240 g unt 80% 240 crema de branza (Hochland, Philadelphia...)   Umplutura : 200 g cascaval ras   Uns deasupra : 1 ou   Mod de preparare Cornulete cu cascaval : Intr-un castron cernem faina si o...

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email6