Aperitive
Chec aperitiv mozaic

Chec aperitiv mozaic

Ingrediente : 5 oua 180 ml smantana pentru gatit 250 g faina 1 lgt praf de copt 200 g sunca 200 g cascaval 1 ardei kapia rosu 5-6 buc. masline negre 50-100 ml lapte sare piper condimente Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Mixam ouale cu sarea,...

citește mai mult
Drob de miel

Drob de miel

Ingrediente : organele de la 1 miel ( rinichi, ficat, plamani, splina, inima) 2 oua crude 2 oua fierte 3 fire ceapa verde 3 fire usturoi verde sare piper 1-2 legaturi marar verde 1-2 legaturi patrunjel verde 50 g unt 1 prapure Citeste mai mult ... >>> Mod de...

citește mai mult
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Ingrediente : 300 g carne fiarta de vita sau pui 2 morcov fiert 1 telina mica fiarta 1 pastarnac fiert 2 cartofi medii fierti 3 castraveti murati ( sau gogosari murati) 100 g mazare fiarta (optional) 1 portie de maioneza sare piper Citeste mai mult ... >>>...

citește mai mult
Chiftelute la cuptor

Chiftelute la cuptor

Ingrediente : 400 g carne porc macinata 1 ou 3 catei usturoi pisati 1 lg parmezan 1 lg pesmet 1 lg marar verde tocat marunt 1 lg frunze patrunjel verde tocat marunt 1 ceapa mica tocata marunt sare piper      Mod de preparare : Intr-un castron amestecam toate...

citește mai mult
Briose cu dovlecel si sunca

Briose cu dovlecel si sunca

Ingrediente : 4 oua 5 lg faina 120 g dovlecel ras 4 lg ulei 80 g iaurt 50 g sunca Praga 2 lgt praf de copt 1 lgt boia dulce sare piper 2 lg marar verde tocat Citeste mai mult ... >>>  Mod de preparare : Intr-un castron amestecam ingredientele, cu exceptia...

citește mai mult
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ingrediente : 500 g ciuperci proaspete 1 ceapa mare 100 ml ulei 1 lgt pesmet 1 lgt sare piper 1 legatura verdeata 20 ml vin alb 40 g cascaval ras Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Spalam bine ciupercile, apoi scoatem cozile si le taiem marunt. Ceapa...

citește mai mult
Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Ingrediente : 550 g faina 250 g unt moale 200 g cascaval ras 1 lgt sare 2 oua 1 albus 50 ml lapte Uns deasupra : 1 galbenus 50 g cascaval Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Cernem faina intr-un bol, facem o scobitura si adaugam cele 2 oua, sarea,...

citește mai mult
Tarta aperitiv cu sunca si ardei

Tarta aperitiv cu sunca si ardei

Ingrediente : 300 g faina 1 plic drojdie uscata sare, piper 1 ou 1 ardei rosu 125 g unt topit 100 g cascaval 200 g sunca Praga sau jambon etc... 250 ml smantana Uns deasupra: 1 ou  Uns tava : 1 lg ulei   Mod de preparare : Amestecam intr-un castron faina cu...

citește mai mult
Aperitiv cu broccoli

Aperitiv cu broccoli

Ingrediente : 4 oua 200 ml lapte 4 lg smantana 5 lg faina sare piper (optional) verdeturi (optional) 1 ardei 100 g sunca de pui 100 g salam potcoava 150 g cascaval 4 buchetele mici de broccoli Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Intr-un bol mixam...

citește mai mult
Crema de branza cu boia

Crema de branza cu boia

Ingrediente : 500 g branza de vaci 250 ml smantana 1 ceapa 4 lgt boia dulce sau iute sare piper Mod de preparare : Taiem ceapa marunt si o amestecam cu celelalte ingrediente. Foarte buna, sanatoasa si foarte rapida ! Spor la gatit !

citește mai mult
Dovlecel pane

Dovlecel pane

  Ingrediente : 4 oua 6 lg faina un praf sare 1/2 cana lapte 2 dovlecei medii faina ptr tavalit dovleceii ulei pentru prajit Mod de preparare : Curatam dovleceii si ii taiem rondele; ii saram si ii lasam intr-un castron pana lasa apa, apa pe care apoi o scurgem....

citește mai mult
Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Ingrediente : 800 g aluat foietaj 400 g carnaciori de bere 1 galbenus de ou Mod de preparare : taiem aluatul in patratele egale, asezam bucatele de carnaciori pe el, rulam dupa cum dorim, ungem cu galbenus de ou si asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie...

citește mai mult
Crochete de cascaval

Crochete de cascaval

  Ingrediente : 500 g cascaval ras 2 oua 4 lg faina sare piper ulei pentru prajit faina pentru tavalit   Mod de preparare : Se rade cascavalul pe razatoarea mica sau mare si se amesteca cu cele 2 oua, 4 lg faina, putin piper si sare daca este necesar. Facem...

citește mai mult
Pogacele cu cascaval

Pogacele cu cascaval

Ingrediente : 500 g faina 200 ml lapte cadut 2 oua 100 g unt 25 g drojdie proaspata 1 lgt zahar sare 200 g cascaval 1 galbenus de ou Mod de preparare : Amestecam drojdia cu zaharul si putin lapte caldut si lsam sa dospeasca . Cernem faina intr-un bol si facem un cuib...

citește mai mult
Pachetele cu bacon si ciuperci

Pachetele cu bacon si ciuperci

Ingrediente : 400 g foietaj frantuzesc 1 borcan ciuperci 150 g bacon afumat 1 ceapa sare piper 1 galbenus de ou 1 lg lapte 2 lg ulei masline Mod de preparare Intr-o tigaie punem 2 lg ulei masline si calim ceapa taiata marunt (eu am tocat ceapa cu robotul, la fel si...

citește mai mult
Pogacele cu jumeri

Pogacele cu jumeri

Aluat :  30 g drojdie proaspata 1 lgt zahar 250 ml lapte caldut 600 g faina 1 ou 1 lgt sare 2 lg untura 1 lg smantana Pasta de jumeri :  250 g jumeri macinate sare piper Uns deasupra :  1 ou Mod de preparare : Aluat : frecam drojdia cu zaharul si amestecam cu laptele...

citește mai mult
Paste cu sunca

Paste cu sunca

Ingrediente : 200 g macaroane 150 g sunca Praga 100 g mazare 100 g porumb din conserva 2 galbenusuri 50 g smantana sare piper mustar zeama de lamaie Punem macaroanele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj;dupa ce s-au fiert le dam sub jet de apa rece. Fierbem...

citește mai mult
Gougeres (sau gogosele cu cascaval)

Gougeres (sau gogosele cu cascaval)

Ingrediente 200 ml lapte, 30 g unt, 100 g faina, 150 g cascaval (sau branza de burduf), 3 oua. Mod de preparare  Intr-o craticioara punem laptele cu untul sa dea intr-un clocot.  Luam apoi de pe foc si adaugam faina amestecata cu sarea, amestecand energic. Adaugam...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email2