Aperitive
Saratele cu branza de vaci

Saratele cu branza de vaci

Ingrediente :600 g faina400 g unt (80% grasime)400 branza de vaci 2 lgt sare Uns deasupra :1 ou2 lg lapte Decor :seminte macchimen Mod de preparare :       Cernem faina intr-un castron, adaugam sarea, apoi untul moale de la temperatura camerei. Framantam cu varfurile...

citește mai mult
Chec cu oua fierte

Chec cu oua fierte

 Ingrediente :5 oua1 plic praf de copt stins cu putin otet150 g faina150 ml smantana grasa200 g cascaval ras fin200 g sunca taiata cubulete2 fire ceapa verde1 lgt sare2 lgt oregano uscat3 oua fierte tare Mod de preparare :       Fierbem ouale , apoi le decojim si le...

citește mai mult
Chec cu ciuperci

Chec cu ciuperci

Umplutura :250 g ciuperci champignons1 ceapa 1 morcov 2 lg patrunjel verde tocat1/2 lgt sarepiper2-3 lg ulei Aluat :3 oua1/2 lgt rasa sare50 ml ulei2 lg smantana2 lg iaurt 250 g faina1/2 plic praf de copt (5 g) Mod de preparare :       Umplutura : calim ceapa tocata...

citește mai mult
Oua umplute cu ton

Oua umplute cu ton

Ingrediente :4 oua fierte1 conserva de ton in suc propriu70 g unt1 lg ceapa tocatasarepiperzeama de lamaiemaioneza Mod de preparare :Fierbem ouale in apa, circa 10 minute. Tonul il punem in strecuratoare sa se scurga de sucul in care a stat. In robot punem tonul scurs...

citește mai mult
Biscuiti cu bere si cascaval

Biscuiti cu bere si cascaval

Ingrediente : 300 g faina 1 lgt rasa sare 50 g unt moale 200 g cascaval ras (pe razatoarea cu ochiuri mari) 150-180 ml bere busuioc oregano   Uns deasupra : 1 galbenus de ou 1 lgt lapte seminte de mac   Mod de preparare :  Intr-un castron framantam faina...

citește mai mult
Clatite de cartofi

Clatite de cartofi

Ingrediente : 700 g cartofi curatati de coaja 1 ceapa mare 1 ou 2 lg faina sare piper   Mod de preparare : Ceapa o curatam si o dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Peste ea radem , tot pe razatoarea cu ochiuri mici ,cartofii curatati de coaja .Adaugam apoi faina,...

citește mai mult
Biscuiti cu bere

Biscuiti cu bere

  Ingrediente : 250 g faina 1 lgt sare 1,5 lgt praf de copt 1 lgt miere 120 ml bere 20 ml ulei Uns deasupra : 1 galbenus 1 lg lapte Mod de preparare : Framantam toate ingredientele pana cand obtinem un aluat elastic si omogen (circa 5 minute), apoi il lasam sa stea la...

citește mai mult
Chec cu spanac

Chec cu spanac

  Ingrediente : 2 oua 1/2 lgt sare piper 70 ml ulei 100 ml lapte 70 g cascaval ras 150 g spanac fiert si stors de apa 1 lgt patrunjel verde tocat 180 g faina 5 g praf de copt (1/2 plic praf de copt)   Mod de preparare : Intr-un castron mixam ouale cu sarea...

citește mai mult
Chec cu mazare

Chec cu mazare

  Ingrediente : 3 oua 100 ml ulei 100 ml lapte 180 g faina 1 plic drojdie uscata (7 g) 1 lgt busuioc uscat 1 lgt patrunjel verde tocat sare piper 100 g telemea rasa 300 g mazare congelata   Mod de preparare : Incepem prin a fierbe mazarea, in apa cu sare,...

citește mai mult
Chec cu broccoli

Chec cu broccoli

  Ingrediente : 5 oua mari 150 g iaurt simplu 200 g telemea de vaca 150 g faina 1 plic praf de copt 200  g broccoli   Mod de preparare : Fierbem buchetelele de broccoli in apa cu sare, timp de 3-4 minute. Ii scurgem de apa, apoi ii lasam sa se raceasca....

citește mai mult
Chec cu cascaval si ceapa

Chec cu cascaval si ceapa

  Ingrediente : 4 oua mari (sau 5 oua mici) sare piper 60 g unt topit 200 g cascaval ras 250 g faina 1/2 plic praf de copt (5 g) 200 ml lapte 1 legatura ceapa verde (doar frunzele)   Mod de preparare : Intr-un castron mixam ouale cu sarea si piperul (dupa...

citește mai mult
Chec cu masline si sunca

Chec cu masline si sunca

Ingrediente : 1 ou 40 g unt 250 ml lapte 250 g faina 1 plic praf de copt un varf cutit de sofran 100 g cascaval 100 g sunca 50 g masline verzi sare (daca mai este necesar) Mod de preparare : Intr-un castron mixam oul cu untul topit si racorit, sofranul, adaugam apoi...

citește mai mult
Aperitiv din branza de vaci

Aperitiv din branza de vaci

Ingrediente : 500 g branza de vaci 150 ml smantana groasa 1 ceapa medie sare piper seminte de chimen (1/2 lgt) Mod de preparare : Amestecam toate ingredientele intr-un castron (ceapa tocata). Servim pe paine prajita. Pofta buna !...

citește mai mult
Bastonase cu cascaval si boia

Bastonase cu cascaval si boia

Bastonase cu cascaval si boia Ingrediente : 300 g faina 100 g cascaval ras 10 g drojdie proaspata 1 ou 70 ml apa calduta 1/2 lgt zahar 1/2 lgt boia dulce 1 lgt rasa de sare Uns deasupra : 1 galbenus 1 lg apa Mod de preparare Bastonase cu cascaval si boia : Pregatim...

citește mai mult
Rulada cu spanac si sunca

Rulada cu spanac si sunca

Ingrediente : 250 g frunze spanac proaspat 5 oua 100 g faina 80 ml lapte 1 catel usturoi sare piper un praf  nucsoara macinata (optional) 4-6 felii sunca Citeste mai mult ... >>> Mod de preparare : Spalam spanacul, apoi il rupem cu mainile in bucati mai mici....

citește mai mult
Rulada cu sunca

Rulada cu sunca

Rulada : 50 g unt 100 g faina 300 ml lapte 4 oua Citeste mai mult ... >>> Umplutura : 150 g sunca 2 lg smantana 50 g unt sare piper Mod de preparare :  Rulada : punem intr-o craticioara untul, pe foc mic, pana se topeste. Stingem cu faina si amestecam, apoi...

citește mai mult
Pancakes cu sunca si branza

Pancakes cu sunca si branza

Ingrediente : 2 oua 100 ml lapte 2 lg smantana 200 g faina 1/2 lgt praf de copt 80 g sunca Praga (sau bacon prajit, kaiser prajit, salam etc...) 60 g branza de burduf (sau cascaval, telemea, cas ...) 1 lg marar proaspat tocat sare piper ulei pentru prajit Citeste mai...

citește mai mult
Briosa sarata

Briosa sarata

Aluat : 250 g faina 1 plic drojdie uscata (7 g) sare piper 125 g unt topit 1 ou 1 ardei kapia rosu 100 g branza de burduf 200 g pastrama de pui 250 ml smantana (24% grasime) Uns deasupra : 1 ou Mod de preparare :        Aluat : intr-un castron cernem faina si o...

citește mai mult
Oua umplute cu pate

Oua umplute cu pate

Ingrediente : 4 oua 2 lg mustar 2 lg smantana 120 g pate de pui ( sau porc ) piper sare (daca mai trebuie) 2 portii maioneza smantana pentru gatit sare 1 lg zeama de lamaie Decor : frunze tocate de marar piper ardei rosu (sau gogosar murat) Citeste mai mult ......

citește mai mult
Saratele cu telemea

Saratele cu telemea

Saratele cu telemea Ingrediente : 250 g faina 250 g margarina 250 g telemea (de oaie sau de vaca) Uns deasupra : 1 galbenus seminte de susan chimen mac        Mod de preparare Saratele cu telemea :  Framantam cele 3 ingrediente, apoi dam la frigider aluatul obtinut,...

citește mai mult

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email2